BRITNI PROVELA ROĐENDAN U KRUGU PORODICE: Evo kako se slavna pevačica provela i KO JE BIO PRISUTAN od članova njene familije FOTO
Foto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

IZGLADILA ODNOSE SA MAJKOM

BRITNI PROVELA ROĐENDAN U KRUGU PORODICE: Evo kako se slavna pevačica provela i KO JE BIO PRISUTAN od članova njene familije FOTO

Pop kultura -

Britni Spirs je proslavila rođendan, a po svemu sudeći bio je u porodičnoj atmosferi! Naime, pop zvezda je u petak uveče proslavila 42 godine na zabavi u Los Anđelesu, a tu je bila i njena majka Lin Spirs i brat Brajan.

- Biti zajedno i slaviti njen rođendan bio je zaista lep trenutak za porodicu, rekao je izvor za magazin People.

Na fotografijama koje je dobio TMZ, Lin (68) je viđena kako napušta prostor za zabavu u subotu ujutru, naizgled nakon što je tamo provela noć nakon događaja.

Lin Spirs
foto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Linino pojavljivanje na proslavi Britninog rođendana dolazi nakon što je pevačica u maju izjavila da su njih dve popravile narušenu vezu. U postu na Instagramu u to vreme, Britni je otkrila da je njena mama nedavno prvi put posle nekoliko godina posetila njenu kuću.

- Moja slatka mama se pojavila na mojim vratima juče posle 3 godine... prošlo je tako mnogo vremena... sa porodicom uvek ima stvari koje treba da se reše... ali vreme leči sve rane, napisala je tada Britni.

Britni Spirs
foto: Instagram/britneyspears

Britni je takođe nedavno podelila i dirljive reči o Brajanu (46), koje su ukazivale na popravljen odnos između brata i sestre. U objavi na Instagramu od 28. novembra, odala je počast svom "velikom bratu" pored fotografije na kojoj je obučen u zeleno radno odelo i građevinski šešir.

Lin Spirs
foto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

- Moj veliki brat koji je kao tata i moj najbolji prijatelj!! Nisam siguran šta se dešava sa ovom odećom, napisala je u okviru posta.

Dok je Britni slavila rođendan sa Lin, Brajanom i ostalim gostima na zabavi, čini se da se veče završilo stresnim iskušenjem. Dobitnica Gremija je u subotu na Instagramu podelila da je njen pas Snou morao da bude hitno odveden kod veterinara u petak kasno uveče.

- Ne brinite za Snov, ona je dobro, napisala je Britni u svom postu, govoreći o malom psu kojeg je predstavila još u avgustu kao novog člana porodice.

(Kurir.rs/Blic žena)

Bonus video:

02:58

Bivši muž Britni Spirs objavio snimak kako pevačica urla na decu

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track