KUM ZADAO BRUTALAN UDARAC MEGAN MARKL I PRINCU HARIJU ZBOG SKANDALA: Nezapamćena afera im se već sada ŽESTOKO OBIJA O GLAVU
Foto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

BAŠ NEPRIJATNO

KUM ZADAO BRUTALAN UDARAC MEGAN MARKL I PRINCU HARIJU ZBOG SKANDALA: Nezapamćena afera im se već sada ŽESTOKO OBIJA O GLAVU

Pop kultura -

Skandal koji je zadesio britansku kraljevsku porodicu zbog više nego kontroverzne knjige Omida Skobija "Endgame" u kojoj piše da su Kejt Midlton i Čarls III komentarisali kakvu kožu će imati sin Megan Markl i princa Harija, već se odrazio na vojvotkinju i vojvodu od Saseksa. Na prilično iznenađujući način. Poznati par izostavljen je sa liste zvanica za venčanje bliskog prijatelja Ujedinjenog Kraljevstva zbog nezapamćene afere.

Još je veći šok jer se radi o Hjuu Grosvenoru koji je krstio Arčija Harisona, sina Megan Markl i princa Harija, pre nekoliko godina. Kako pišeThe Sunday Times, on nije poslao vojvotkinji i vojvodi pozivnice za predstojeće venčanje sa Olivijom Henson.

"Neverovatno je tužno da je došlo do ovoga", rekao je prijatelj princa Harija i Hjua Grosvenora i dodao da je kum sina Megan i britanskog princa "želeo da izbegne da bilo šta zaseni taj dan, i bilo kakvu neprijatnost za svoju buduću suprugu".

princ Hari, Megan Markl
foto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

“Hju je jedan od retkih bliskih prijatelja Vilijama i Harija koji je zadržao jake veze i komunikaciju s obojicom. Voleo bi da su mogli da se urazume i poprave nesuglasice, ali shvata da su male šanse da se tako nešto desi pre venčanja", dodao je insajder.

Zanimljivo je da je venčanje zakazano za jun naredne godine. Pa ili Hju čvrsto veruje da se sukob do tada neće rešiti ili zna nešto drugo- na primer, da su odnosi između Harija, Megan i dvor trajno narušeni.

Kako piše Page six, on je na svadbu pozvao Kejt Midlton, princa Vilijama i kralja Čarlsa III. U izjavi za People njegov portparol je rekao: "Nismo u poziciji da komentarišemo spisak gostiju".

Kejt Midlton
foto: John Rainford / Sipa Press / Profimedia

Svadba vojvode od Vestminstera trebalo bi da se održi sedmog juna u katedrali u Česteru, na severozapadnu Engleske.

(Kurir.rs/Blic žena)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track