SLAVNA GLUMICA JE OTVORENO REKLA ŠTA MISLI O DEVOJCI SVOG BIVŠEG MUŽA: Zbog njene izjave SVET JE STAO! Evo da li ima zle krvi
Foto: Profimedia

druže se

SLAVNA GLUMICA JE OTVORENO REKLA ŠTA MISLI O DEVOJCI SVOG BIVŠEG MUŽA: Zbog njene izjave SVET JE STAO! Evo da li ima zle krvi

Pop kultura -

Slavna glumica Gvinet Paltrou otkrila je u kakvom je odnosu sa devojkom svog bivšeg supruga Krisa Martina, Dakotom Džonsonom. Te detalje je iznela na Instagramu, objavivši i posebnu sliku, koja je rekla dosta toga.

Gvinet Paltrou (51) je juče na Instagramu poručila svojim pratiocima da mogu da je pitaju šta god žele. Poslata joj je fotografija na kojoj je sa Dakotom Džonson, a ona je tu sliku ovako prokomentarisala:

"Mi smo zapravo veoma dobre prijateljice, jako je volim. Ona je ljupka, divna osoba", rekla je Gvinet Paltrou o Dakoti Džonson (34) koja je od 2017. u vezi sa Krisom Martinom (46), frontmenom "Coldplay".

Ovakav odnos bivše supruge i sadašnje devojke nije baš čest, a trebalo bi da posluži kao primer mnogima, tamo gde situacija to i dozvoljava.

Gvinet Paltrou i Kris Martin venčali su se 2003. i dobili dvoje dece, ćerku El i sina Mozesa, Rastali su se 2014. a razveli 2016. godine. Glumica je od 2018. u braku sa Bedom Falčakom.

Dakota Džonson
foto: Profimedia

Ćerka Melani Grifit i Dona Džonsona, Dakota Džonson, spadaju u red poznatih parova koji se najređe pojavljuju u javnosti, što neretko pokrene glasine da su raskinuli, što je daleko od istine.

(Kurir.rs/Blic žena)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track