BREDLI KUPER PRODAVAO HRANU U KAMIONU, NA KLOPU SVRATILE I BIVŠA I SADAŠNJA: Fotke obilaze svet, a svi se pitaju SAMO JEDNO (FOTO)
Foto: RCF / MEGA / The Mega Agency / Profimedia

izbegle susret

BREDLI KUPER PRODAVAO HRANU U KAMIONU, NA KLOPU SVRATILE I BIVŠA I SADAŠNJA: Fotke obilaze svet, a svi se pitaju SAMO JEDNO (FOTO)

Pop kultura -

Reditelj i glumac Bredli Kuper je u vezi sa manekenkom Điđi Hadid, a u sjajnim je odnosima i sa bivšom verenicom Irinom Šajk. Dok je učestvovao nedavno u humanitarnoj akciji pa je u Danny & Coop's Cheesesteaks prodavao hranu, do njega su svratile i bivša i sadašnja partnerka. Te slike su mnoge zaintrigirale, a evo da li su se nih dve srele.

Irina Šajk je do kamiona sa hranom došla sa ćerkom Li, koju je dobila u vezi sa Bredlijem Kuperom. Zabeleženo je kako glumac sa osmehom priča sa njom i koliko se obradovao devojčici.

Bredli Kuper
foto: Fernando Ramales / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Manekenka je uživala u odresku sa sirom koji se prodavao za 10 dolara, a u redu pored nje bila je i zvezda filma “Jurassic Park” Lora Dern. Irina se nedavno našla na meti kritika zbog širenja lažnih informacija na društvenim mrežama o sukobu Izraela i Hamasa.

Bredli Kuper
foto: Fernando Ramales / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Điđi Hadid se pojavila istog dana, ali odvojeno od Irine Šajk, piše Page six. Podsetimo, Irina Šajk i Bredli Kuper bili su u vezi od 2015. do 2019. A ćerku Li dobili su 2017. godine. Bilo je naznaka da se bivši par pomirio prošlog avgusta, a ona je nakon toga uplovila u romansu sa Tomom Bredlijem od kog se u međuvremenu razišla.

Bredli Kuper
foto: TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia

Za vezu Điđi Hadid i Kupera saznalo se u oktobru i izvori tvrde da se njih odnos brzo razvija odnosno da postaje sve ozbiljniji. Insajderi su rekli i da ih je upoznala upravo Irina, ali neki tvrde da ona nije oduševljena dešavanjima u ljubavnom životu bivšeg verenika.

Navodno ju je razočarao jer je izabrao mlađu manekenku. Sa više strana dopiru priče da Irina i Bredli nisu do kraja digli ruke od svoje ljubavi.

(Kurir.rs/Blic žena)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track