BIVŠI JOJ UMRO NA ROĐENDAN, A ONA SE SADA OGLASILA: Svi su čekali Džuliju Roberts, evo šta je rekla o tragičnom događaju
Foto: Printscreen YouTube

iskrena

BIVŠI JOJ UMRO NA ROĐENDAN, A ONA SE SADA OGLASILA: Svi su čekali Džuliju Roberts, evo šta je rekla o tragičnom događaju

Pop kultura -

Džulija Roberts prisetila se svog bivšeg dečka, zvezde "Prijatelja" Metjua Perija koji je preminuo baš na glumičin rođendan (28. oktobar).

U intervjuu za "Entertainment Tonight", glumica se osvrnula na gubitak Perija, koji je preminuo u oktobru u 54. godini.

Džulija Roberts, Metju Peri
foto: Printscreen YouTube

"Iznenadna smrt bilo koga tako mladog je srceparajuća", rekla je Roberts. "Mislim da, znate, to nam samo pomaže da samo cenimo ono što imamo i da nastavimo na pozitivan način koliko god možemo".

Par je izlazio oko tri meseca 1990-ih, otprilike u vreme kada se Roberts pojavila kao gostujuća zvezda u seriji "Prijatelji". Međutim, mnogi navode da je upravo Perijeva najveća ljubav bila Džulija...

Peri je pisao o njihovoj kratkoj romansi u svojim memoarima "Prijatelji, ljubavnici i velika strašna stvar".

Metju Peri, Dejvid Švimer, Prijatelji
foto: LANDMARK MEDIA / Alamy / Alamy / Profimedia

"Poslao sam joj tri tuceta crvenih ruža i na kartici je pisalo: ’Jedina stvar koja je uzbudljivija od izgleda da učestvuješ u šou je to što konačno imam izgovor da ti pošaljem cveće", napisao je on u svojoj knjizi.

Roberts je, napisao je, izgledala kao da je "stavljena na ovu planetu da izmami svetu osmeh, a sada, posebno, meni. Smejao sam se kao neki 15-godišnjak koji prvi put ide na sastanak."

Roberts je rekla za ET da ima "samo pozitivne misli i osećanja" o svom vremenu na setu Prijatelja, glumeći bivšu drugarica iz razreda Perijevog lika, Čendlera Binga. Njen novi film "Ostavi svet iza sebe" ima referenci iz "Prijatelja".

Prijatelji, Lisa Kudrou, Dženifer Aniston, Kortni Koks, Metju Peri
foto: Warner / NBC / Hollywood Archive / Profimedia

Njena partnerka u filmu Maheršala Ali je rekla: "Prelepo što je dobio počast na takav način, kao i serija i to u isto vreme.", rekla je za ET.

(Kurir.rs/CNN/A.M.)

Bonus video:

03:47

GLUMICA OTKRILA SVOJ NAJVEĆI POROK! Anđela Jovanović odgovara na 36 brzih pitanja Kurir televizije

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track