DOK SE MEGAN ŠEPURI, KEJT OVAKO UZVRAĆA UDARAC: Evo kada će sa kraljem Čarlsom UDRUŽITI SNAGE nakon rasističkog skandala (FOTO)
Foto: James Whatling / MEGA / The Mega Agency / Profimedia

prvo zajedničko pojavljivanje nakon afere

DOK SE MEGAN ŠEPURI, KEJT OVAKO UZVRAĆA UDARAC: Evo kada će sa kraljem Čarlsom UDRUŽITI SNAGE nakon rasističkog skandala (FOTO)

Pop kultura -

Kejt Mildton nastavlja sa služebnim dužnostima dok se skandal zbog spornih komentara u knjizi "Endgame" ne smiruje. Princeza od Velsa pojaviće se večeras pored kralja Čarlsa III, prvi put u javnosti nakon što je počela afera. Biće to veoma važan događaj. Sve oči su ovih dana usmereni ka britanskom dvoru, a večerašnja svečanost uslediće dan nakon što se Megan Markl pojavila u Montesitu sa narukvicom koju joj je poklonio britanski monarh.

Princeza od Velsa otvorila je danas novu dečju bolnicu u Londonu, nosila je elegantno odelo koje je Sara Barton kreirala za modnu kuću Alexander McQueen. Kejt Midlton je tako službeno otvorila "Evelina London Children's Day Surgery Unit" u britanskoj prestonici.

Kejt Midlton
foto: Stephen Lock / Zuma Press / Profimedia

Zabeležen je i njen razgovor sa devojčicom Hanom (9) koja joj je pokazala svoj crtež. Kejt je bila nasmejana i veoma elegantna, i za sada nije komentarisala skandal, a ni ne očekuje se da to uradi.

Kejt Midlton
foto: Stephen Lock / Zuma Press / Profimedia

Kejt će večeras biti na godišnjem predbožićnom diplomatskom prijemu u Bakingemskoj palati, gde će se pojaviti 500 uvaženih zvanica. Biće to prvo zajedničko pojavljivanje domaćina događaja Čarlsa i kraljice Kamile, princeza i princa od Velsa nakon skandala koji je pokrenula knjiga "Endgame" jer u njoj piše da su Kejt i kralj komentarisali kakvu boju kože će imati sin Megan Markl i princa Harija Arči Harison (poznati par ima i ćerku Lilibet Dajanu).

Kralj Čarls, Kejt Midlton
foto: Odd ANDERSEN / AFP / Profimedia, Mario Pietrangeli / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Biće to i prvi zajednički angažman Kejt i Čarlsa nakon velike afere. U međuvremenu Megan Markl pojavila se juče u Montesitu sa Cartier narukvicom i satom koji je pripadao princeze Dajani kao i sa narukvicom Bentley & Skinner, koju joj je poklonio kralj, a koja košta 4.900 funti (najmanje).

Megan Markl
foto: Bruce Adams / dmg media / Profimedia

Megan je tu narukvicu prvi put nosila uoči venčanja sa Harijem, 2018. u Vindzoru - sa tim komadom nakita pojavila se i u maju nakon krunisanja Čarlsa i Kamila i posle nagađanja da je zbog ogromnih problema sa dvorom propustila taj događaj. Modnim detaljima je i tada i juče poslala poruku da je uz britanskog monarha, procenjuje se.

(Kurir.rs/Blic žena)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track