BIJONSE UMESTO HALJINE IMALA OGROMAN BROŠ NA SEBI: Što je najgore, svi je pomešali sa najpoznatijom starletom na svetu (FOTO)
Foto: Z.J / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

neverovatno!

BIJONSE UMESTO HALJINE IMALA OGROMAN BROŠ NA SEBI: Što je najgore, svi je pomešali sa najpoznatijom starletom na svetu (FOTO)

Pop kultura -

Pop diva Bijonse (42) pre nekoliko dana imala je premijeru svog filma 'Renaissance: A Film by Beyonce' u Londonu, a pre toga bila je i u Los Anđelesu.

Naravno, pohvalila se pratiocima na Instagramu.

Bijonse
foto: Promo

Pevačica je došla u društvu kćeri Blu Ajvi (11), koja je s njom nastupala na nedavno završenoj svetskoj turneji, i supruga Džej Zija (53).

Projekcija je bila privatna, a došli su da je podrže mnoge kolege i prijatelji, poput pop princeze Tejlor Svift, glumice Blejk Lajvli i Mišel Vilijams...

Kako je bila ekstravagantna na turneji, tako se obukla i za premijeru. Umesto haljine na sebe je stavila džinovski Balmainov blještavi kostim u obliku broša. No obožavatelje je najviše šokirala njezina platinasto obojena kosa.

- Ko je ova žena? Mislila sam da je ovo Kardašijanka - komentarisali su fanovi.

(Kurir.rs/24sata.hr)

Bonus video:

01:03

JELISAVETA ORAŠANIN SE VRATILA U SRBIJU! Glumica ne može da sakrije emocije, POTOM SPOMENULA DECU: Nisu svesni ko su im roditelji

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track