IMAM DVOJE DECE, ALI ĆU ZA BOŽIĆ POKLON KUPITI SAMO ZA STARIJE: Napadaju je da jedno VIŠE VOLI od drugog, a evo šta ona kaže na to
Foto: TikTok/tiffanychesson

smatra da nema smisla

IMAM DVOJE DECE, ALI ĆU ZA BOŽIĆ POKLON KUPITI SAMO ZA STARIJE: Napadaju je da jedno VIŠE VOLI od drugog, a evo šta ona kaže na to

Žena -

Britanka Tifani Česon izjavila je da ne želi da kupi poklon za oba svoja deteta. Naime, drugo dete je beba, ima nekoliko meseci, stoga nema smisla da joj kupuje poklone, jer mala u tome ne može uživati, smatra.

Ipak, mnogi drugi kupuju poklone svojim bebama iako one to ne shvataju. Tifani se susrela s raznim komentarima o toj svojoj odluci.

@tiffanychesson Idk if this is normal or not, im sure the comments will soon roll in if it turns out im the worlds worst mum for refusing to get my baby anything for her first christmas but shes too young to want anything and already has everything she needs so im not damaging my bank account by trying to keep up with the joneses and buy her loads lf stuff she doesnt need ??‍♀️ #babysfirstchristmas #firstchristmas #newbaby #newborn #christmas #christmasgifts #christmaspresents #deinfluencing #babyessentials #giftguide #controversial #mumsoftiktok #motherhood #parenting #mumof2 ♬ original sound - tiffany?

Bebe ne mogu uživati u poklonima na način kako bi odrasli to očekivali. Mnogi su komentarisali kako joj je prvo dete draže, no ona to negira.

Objasnila je svoj pristup te smatra da nema smisla bebama kupovati poklone koje one ne mogu 'doživeti'. U vreme Božića drugo dete će imati 5 meseci, stoga poklanjanje nema smisla, rekla je.

(Kurir.rs/24sata.hr)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track