OBELEŽITE USKRS UZ KURIR! U ponedeljak, 29. aprila, POKLON - NALEPNICE ZA JAJA SA SLIKAMA SVETACA
Foto: Kurir

OBELEŽITE USKRS UZ KURIR! U ponedeljak, 29. aprila, POKLON - NALEPNICE ZA JAJA SA SLIKAMA SVETACA

Zabava -

Uoči najznačajnijeg hrišćanskog praznika Uskrsa, Srpska pravoslavna crkva i svi vernici širom sveta spremaju se da proslave radost vaskrsenja Hristovog. Ovaj praznik donosi sa sobom duboku duhovnu radost i simbolizuje pobedu života nad smrću, svetlosti nad tamom.

U skladu s duhom praznika, Kurir je odlučio da obraduje svoje čitaoce i pruži im poseban poklon koji će upotpuniti njihovo uskršnje slavlje! Poklanjamo vam nešto izuzetno vredno - nalepnice za jaja sa slikama svetaca u zlatotisku!

Ove posebne nalepnice su pravo blago za sve vernike i ljubitelje tradicije. Izrađene su s pažnjom za detalj, svaka s prelepom slikom sveca u zlatotisku. Osim što će ukrasiti vaša uskršnja jaja ove nalepnice donose i duhovni aspekt prazničnog slavlja, podsećajući nas na važnost vere i duhovnosti u našim životima.

Ne propustite priliku da ulepšate svoje uskršnje praznovanje i obradujete svoje najmilije ovim posebnim poklonom. Nabavite svoj primerak dnevnih novina Kurir i osigurajte sebi ove predivne nalepnice za jaja. Budite deo tradicije i proslavite Uskrs s Kurirom!

Kurir
foto: Kurir

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track