SELENA GOMEZ IMA NOVOG DEČKA ZBOG KOG SU SE FANOVI ŽESTOKO RAZBESNELI Ne mogu da veruju da se ovako IZBLAMIRALA! "Ne pazi na sebe"
Foto: Aissaoui Nacer / SplashNews.com / Splash / Profimedia

evo ko je u pitanju

SELENA GOMEZ IMA NOVOG DEČKA ZBOG KOG SU SE FANOVI ŽESTOKO RAZBESNELI Ne mogu da veruju da se ovako IZBLAMIRALA! "Ne pazi na sebe"

Pop kultura -

Čini se da je pevačica i glumica Selena Gomez potvrdila da izlazi s producentom Benijem Blenkom, prijateljem i saradnikom njenog bivšeg Džastina Bibera. U nizu komentara na Instagramu otkrila je da su zajedno šest meseci.

„Selena Gomez naizgled potvrđuje da je u vezi“, glasio je natpis na fotografiji fan stranice Popfaction, na šta je pevačica odgovorila „činjenice“.

Takođe, lajkovala je fotografiju fan stranice na kojoj piše: „Šuška se da Selena Gomez izlazi s producentom Benijem Blenkom“.

U jednom komentaru je napisala da je on "njeno apsolutno sve", dok je u drugom tvrdila da je on „najbolja stvar koja joj se dogodila“.

„On je još uvek bolji od bilo koga s kim sam ikad bila. Činjenice“, dodala je.

„Ponašao se prema meni bolje nego prema bilo kojem ljudskom biću na ovoj planeti”, napisala je u četvrtoj poruci. Iako, nekim fanovima je ovo bila neobična aktivnost na njenom profilu i sumnjaju da je hakovan.

„Ne razumem… srećna sam. Ako ti nije stalo slobodno reci šta god želiš. Nikad neću dopustiti da tvoje reči vode moj život. Nikad. Završila sam“, pisala je Selena.

Selena Gomez
foto: Printskrin Instagram

Nakon toga, na Seleninoj Instagram priči podeljena je fotografija Selene u zagrljaju muškarca koji izgleda kao Blenko.

„Samo podsetnik koliko cenim i volim svakoga od vas“, napisala je posle na priči.

Njih dvoje zajedno su radili na pesmi „I Can‘t Get Enough“ iz 2021. i od tad su bliski. Selena je to potvrdila komentarom ispod Blenkove najave kuvara 2. novembra, napisavši: „Konačno.“ Takođe je podelila njegovu objavu na svom Instagram Storiju i nazvala ga „jednim od [njenih] favorita.

Osim toga, Selenina majka Mendi Tifej, prati Blenka na Instagramu. Još jedan dokaz o potencijalnoj ljubavnoj vezi je što je Gomez istakla da je zaljubljena u svojoj seriji „Selena + Chef: Home for the Holidays“, koja je počela da se emituje 30. novembra.

Čak i prije priznanja „za simpatiju“, Blenko je bio na proslavi Seleninog 31. rođendana u julu.

Zabrinuti fanovi

Uprkos dokazima koji povezuju njih dvoje, neki obožavatelji su zabrinuti da Gomez ne pazi na sebe jer je Blenko prethodno iznosio negativne komentare o pop zvezdama hvaleći Bibera kao drugačijeg.

Džastin Biber
foto: Profimedia

Džastin nije jedan od onih pop umetnika koji dele kolač”, rekao je u emisiji „Zach Sang Show” u oktobru 2020.

„Kao što znate, oni kažu: ‘Ovo je moj novi singl i evo moje linije šminke‘. A on, Džastin, ‘Jo. Imam prstić i danas sam zabrinut.‘ Uvek je bio iskren u vezi s tim stvarima.”

Dzastin Biber
foto: Profimedia

Njegovi komentari usledili su mesecima nakon što je Gomez izbacila svoju kozmetičku liniju Rare Beauty, a obožavatelji su odmah optužili muzičara da ju je zasenio.

Gomez je otvoreno govorila o svojoj teskobi i depresiji i uzela je nekoliko pauza na društvenim mrežama kako bi pomogla svom mentalnom zdravlju. Pre nego što su je povezivali s Blenkom, Gomez je viđena kako se drži za ruke s Druom Tegertom iz "Čejnsmokersa" u januaru ove godine.

(Kurir.rs/Jutarnji.hr)

Bonus video:

01:00

Nataša Šavija 6 meseci nakon incidenta zapalila Instagram

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track