LEPA JUTJUBERKA TRAGIČNO NASTRADALA SA OCEM: Život posvetila letenju, a poruka koju je okačila pred smrt je jeziva (FOTO)
Foto: Printscreen/Instagram

zla kob

LEPA JUTJUBERKA TRAGIČNO NASTRADALA SA OCEM: Život posvetila letenju, a poruka koju je okačila pred smrt je jeziva (FOTO)

Pop kultura -

Dženi Blejlok iz Noksvila stekla je sledbenike na Jutjubu prkazujući svoj život strastveng avijatičara i pilota. Sa svojim ocem Džejmsom, 7. decembra, 45-godišnja Jutjuberka izgubila je život u avionskoj nesreći u izolovanom delu države Tenesi u SAD.

Lokalna novinska agencija VKRN javila je da je avion viđen kako se spušta oko 11 sati po lokalnom vremenu. Prema FlightAvare-u, pao je pola sata pre nego što je trebalo da slete.

Njihova tela su pronađena izvan aviona, a avion je zahvatio plamen nakon što se srušio, iako je relativno brzo ugašen.

"Promatrači su videli kako se avion srušio", rekao je izvor, prenosi Knokville Nevs Sentinel. "Ovo je bilo u udaljenom delu okruga i udaljenom delu imanja, tako da je trebalo neko vreme da se stigne."

Blejlok je beležila svoj život u vazduhu i na zemlji na svom Jutjub kanalu, TNFligirl, gde je imala skoro 16.000 pratilaca. Samo četiri dana pre smrti, ona je na Instagramu ponosno objavila fotografiju svoje letelice i najavila da će odleteti za nekoliko dana da se "preobrazi". Njen otac se pojavljuje u brojnim objavama na njenoj YouTube i Instagram stranici.

(Kurir.rs/Telegraf)

Bonus video:

21:23

KOJA KAZNA ČEKA MALOLETNIKA KOJI JE OKAČIO JUŽNI VETAR NA JUTJUB

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track