POBEDNICA POPULARNOG NETFLIKSOVOG RIJALITIJA NIJE VIDELA NI PENI OD NAGRADE! Besna je na produkciju: "Stara sam i želim u PENZIJU"
Foto: Roy Rochlin / Getty images / Profimedia

LJUTI SE

POBEDNICA POPULARNOG NETFLIKSOVOG RIJALITIJA NIJE VIDELA NI PENI OD NAGRADE! Besna je na produkciju: "Stara sam i želim u PENZIJU"

Pop kultura -

Mei Vilan, pobednica rijaliti igre "Squid Game", tvrdi da još uvek nije dobila novac od Netfliks-a. Ova 55-godišnjakinja je kao nagradu trebalo da dobije 4,56 miliona dolara, ali tvrdi da "nije videla ni jedan peni".

Vijetnamska imigrantkinja je pobedio 455 drugih igrača u rijalitiju.

Mei Vilan
foto: John Lamparski / Getty images / Profimedia

- Osećam se kao Tom Kruz u "Džeri Megvajer". Daj mi novac! - Mei je rekla "Tajmsu" nakon emitovanja poslednje epizode.

Ona je u finalu pobedila 27-godišnjaka

Takođe je otkrila da im ugovori koje su potpisali kao učesnici igre zabranjuju da daju bilo kakve dobitke drugim takmičarima. Kaže da će, kada dobije novac, donirati.

- Zadržaću nešto za sebe, stara sam i želim da se uskoro penzionišem, pa želim da budem sigurna da moj muž i ja imamo dovoljno za penziju, a takođe želim da doniram u dobrotvorne svrhe - prethodno je ona rekao.

Inače, Mei je u finalu pobedila instruktora ronjenja Fila Kejna (27).

Mei Vilan
foto: Joe Scarnici / Getty images / Profimedia

- Ne mislim da sam pametniji od njega. Stariji sam i svašta sam iskusio. To je samo znanje. Igrali smo fer utakmicu. Mislio je da zaslužujem da pobedim jer sam ga pobedio kamen, papir makaze - rekla je ona.

Tvrdi da se nije posebno pripremala za igru, već je samo ponovo pogledala TV seriju po kojoj je ova igra zasnovana.

Podsećamo, osim takmičarskog dela rijalitija, gledaoci su imali priliku da upoznaju kandidate koji objašnjavaju zašto su se prijavili u emisiju, a većina njih iza sebe ima tešku ili emotivnu životnu priču. Rijaliti je zasnovan na korejskoj seriji "Squid Game", koja je postigla globalni uspeh.

(Kurir.rs/Index)

Bonus video:

00:31

JAČA OD SUDBINE

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track