KEJT I VILIJAM OBJAVILI BOŽIĆNI PORTRET S DECOM I CEO SVET GLEDA U NJIHOVU SLIKU: Zbog ovoga DETALJA sa slike su uzburkali javnost
Foto: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

FOTO

KEJT I VILIJAM OBJAVILI BOŽIĆNI PORTRET S DECOM I CEO SVET GLEDA U NJIHOVU SLIKU: Zbog ovoga DETALJA sa slike su uzburkali javnost

Pop kultura -

Kejt Midlton i princ Vilijam objavili su božićni portret sa decom. Bez obzira na njihove prethodne porodične portrete, ova slika je mnoge iznenadila, a i oduševila. Fotografija je deo božićne čestitke i sasvim različita od one koje su priredili kralj Čarls III i kraljica Kamila. Novim potezom princeza i princa od Velsa rekli su mnogo toga.

Princeza i princ od Velsa objavili su ležeran i intiman porodični portret na kojem oni i deca nose skoro indentične bele košulje, Kejt Mildton i princeza Šarlot nose i farmerke dok su Vilijam, Džordž i Luj u elegantnim tamnim pantalonama. Slika će se naći na prednjoj strani njihove ovogodišnje božićne čestitke.

Kejt Midlton
foto: Josh Shinner/Kensington Palace/PA Wire / Shutterstock Editorial / Profimedia

Neformalni stil viđali smo i na njihovim prethodnim fotografijama, jasna je njihova poruka i imidž kojem sve više naginju poslednjih godina, naročito posle Megzita. Želja im je da se predstave kao što jednostavnija porodica, a ovim verovatno najavljuju i novu eru britanske monarhije koja će sigurno slediti protokol ali neće bežati ni od ovakvih poteza.

Doduše, njihova pozicija u odnosu na Čarlsa i Kamilu im i dozvoljava određenu dozu ležernosti.

Slika je neke podsetila na crno-beli portet Vilijama i Harija iz 1992.godine. Koluminstkinja Daily mail Sara Vajn piše da fotografija više odaje kaliforniji kul stil nego Vindzorski manir.

Fotografija je objavljena nakon velikog skandala koji je zahvatio dvor zbog knjige Omida Skobija "Endgame" u kojoj piše da su Kejt i Čarls komentarisali kakvu boju kože će imati sin Megan Markl i princa Harija.

kralj Čarls
foto: Hugo BURNAND / AFP / Profimedia

Kralj i kraljica odabrali su fotografiju sa krunisanja, snimljenu u Bakingemskoj palati kao ukras na svojoj svečanoj čestitki, koja će biti poslata prijateljima, porodici i saradnicima. Autor fotografije je Hugo Burnand, dok je Kejt, Vilijama i decu fotografisao Džoš Siner ranije ove godine u Vindzoru, piše Daily mail.

Čarls nosi državnu krunu i ogrtač koji je nosio kalj Džordž Vi 1937. godine. Kamila na slici ima krunu kraljice Marija, ogrtač koji je izradio Ede and Ravenscroft a dizajnirala i ručno izvezla Kraljevska škola ručnog rada, kreator njene haljine je Bruce Oldfield.

Ovo je druga božićna čestitka kraljevskog para otkako je Čarls prošle godine postao monarh, nakon smrti kraljice Elizabete II koja je preminula osmog septembra 2022. Prva čestitka sadržala je sliku kralja i kraljica sa Braemar igara u Škotskoj, zabeleženu nekoliko dana pre kraljičine smrti.

(Kurir.rs/ŽenaBlic)

Bonus video:

03:08

BATA SPASOJEVIĆ PROGOVORIO O SVOM DETINJSTVU I ŽIVOTU Evo šta je rekao o Kejt Midlton i njenom stajlingu OTKRIO I SKIVENI TALENAT!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track