PREMINULA MLADA INFLUENSERKA: Imala je samo 19 godina, posle teške operacije njeno telo nije izdržalo, oglasio se otac (FOTO)
Foto: Printscreen/Instagram

TUGA

PREMINULA MLADA INFLUENSERKA: Imala je samo 19 godina, posle teške operacije njeno telo nije izdržalo, oglasio se otac (FOTO)

Pop kultura -

Brazilska influenserka i ćerka poznatog političara Vitora Valima, Marija Sofija Valim preminula je u 19. godini, a tužnu je vest potvrdio njen otac putem društvenih mreža.

Marija je preminula nekoliko dana nakon operacije transplantacije jetre, na koju je hitno morala 7. decembra, kada su članovi njene porodice uputili apel za donora.

"Mojoj najstarijoj ćerki Sofiji dijagnostikovan je ozbiljan zdravstveni problem, zbog čega je jutros stavljena na listu čekanja za transplantaciju jetre. Zamolio bih vas da se molite za moju ćerku i sve koji je vole", napisao je tada Vitor na svom profilu na Instagramu.

Nedugo nakon toga, objavio je tužnu vest o njenoj smrti.

"S najvećom boli i tugom obaveštavam sve da je moja voljena ćerka Sofija preminula. Nažalost, njeno telo nije izdržalo. Zahvaljujem se svima na molitvama i lepim rečima upućenim meni i ostatku porodice u ovim za nas bolnim trenucima", napisao je.

Marija Sofija je inače sanjala da postane advokat, a bila je uspešna influenserka koju je na profilu na Instagramu pratilo 107 hiljada ljudi, s kojima je delila trenutke iz privatnog života. Poslednju fotografiju objavila je 1. decembra, koja je prikazivala njene omiljene kozmetičke proizvode, a pre toga i onu s koncerta Tejlor Svift u Sao Paolu.

(Kurir.rs/ Dnevnik.hr/ Prenela: L.S)

Bonus video:

00:23

Sahrana Jelene Čvorović Paunović

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track