VODITELJKA USRED PROGRAMA ZAPUŠILA USTA GLEDAOCU: Rugao se njenom fizičkom izgledu, a ono što je rekla je LEKCIJA SVIMA (VIDEO)
Foto: Printscreen/Youtube

NIJE MOGLA DA PREĆUTI

VODITELJKA USRED PROGRAMA ZAPUŠILA USTA GLEDAOCU: Rugao se njenom fizičkom izgledu, a ono što je rekla je LEKCIJA SVIMA (VIDEO)

Zanimljivosti -

Voditeljka Lesli Horton je, nakon što je godinama trpela kritike na račun svog fizičkog izgleda, odlučila da javno u programu odgovori onima koji je vređaju.

Nakon što joj je putem elektronske pošte jedan gledalac poslao poruku u kojoj joj "čestita na trudnoći", Lesli je nakratko prekinula izveštavanje o gužvi u saobraćaju, te se direktno obratila pošiljaocu poruke:

"Samo da odgovorim na imejl koji sam upravo dobila. Znam, ako već nosim stare pantalone kakve koriste vozači autobusa, moram da očekujem i ovakve poruke. Međutim, nisam trudna", započela je svoj odgovor voditeljka, te dodala:

"Zapravo, prošle godine sam izgubila matericu od posledica raka. Uostalom, ovako izgledaju žene mojih godina. Ako vam je to uvredljivo, baš šteta. Razmislite malo o mejlovima koje šaljete", izgovorila je Lesli u programu.

Lesli Horton inače radi na Global Calgary kanalu još od 1995. godine.

Horton (59) je naknadno dodala da je prvo planirala da pređe i preko ove provokacije. Međutim, nakon opaske o trudnoći osetila se veoma povređenom i nije mogla da prećuti.

(Kurir.rs)

Bonus video:

00:08

Prva voditeljka slagalice

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track