"KAFICA, SAMO ĆUTIMO": Vojin Ćetković pokazao kakva atmosfera vlada u njegovom porodičnom domu, Slobode nema na ovoj slici (FOTO)
Foto: Vladimir Šporčić

BAŠ LEPO

"KAFICA, SAMO ĆUTIMO": Vojin Ćetković pokazao kakva atmosfera vlada u njegovom porodičnom domu, Slobode nema na ovoj slici (FOTO)

Pop kultura -

Glumica Sloboda Mićalović i glumac Vojin Ćetković deceniju i po uživaju u skladnom braku i važe za jedan od najskladnijih parova sa domaće scene.

Vojin je pre nekoliko dana na svom Instagram profilu objavio fotografiju i pokazao kakva atmosfera vlada u njihovom domu u Beogradu.

Naime, on se uslikao sa njihovim kućnim ljubimcem, a u opisu fotografije je napisao:

- Kafica, samo ćutimo - stoji u opisu.

Inače, iako žive u Beogradu, Sloboda Mićalović i Vojin Ćetković su odlučili da svoju oazu mira izgrade u mestu Čortanovci. Upravo tamo su se zaljubili u prirodu, a osvojio ih je i pogled koji se sa njihove vikendice pruža na Dunav.

Popularni glumački par je godinama ulagao i sređivao svoju vikendicu, i često ističu da upravo tamo pronalaze mir, jedan od razloga zašto su odlučili da slobodno vreme provode u prirodi je i njihova želja da ćerke naviknu i povežu sa prirodom.

Sloboda Mićalović, Vojin Ćetković
foto: Aleksandar Jovanović Cile

Zanimljivo je i to da je popularni glumac tokom izgradnje vikendice bio sam svoj majstor, pa je pomoćni objekat pored kuće izgradio uz pomoć bliskih prijatelja, bez angažmana određenih firmi za gradnju.

(Kurir.rs/Blic/Prenela: T.B.)

Bonus video:

03:12

VOJIN ĆETKOVIĆ O LAZI KOSTIĆU: Prirastao mi je za srce, ovo je možda i najdraža uloga

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track