SOFIJU VERGARU ZAMENIO ZANOSNOM PLAVUŠOM: Mlađa je od glumice 18 godina, ali svi kažu da joj NIJE DOSTOJNA ZAMENA (FOTO)
Foto: MICHAEL SIMON / INSTAR Images / Profimedia

JAVNO JE POKAZUJE

SOFIJU VERGARU ZAMENIO ZANOSNOM PLAVUŠOM: Mlađa je od glumice 18 godina, ali svi kažu da joj NIJE DOSTOJNA ZAMENA (FOTO)

Pop kultura -

Glumac Džo Manganijelo (46) podneo je ovog leta zahtev za razvod od glumice Sofije Vergare (51). U braku su bili od 2015. godine, a njihov razlaz mnoge je šokirao jer su često jedno drugom iskazivali ljubav javno. Čini se kako Džo nije dugo patio nakon razvoda braka.

Džo Manganijelo, Kejtlin O'Konor
foto: MICHAEL SIMON / INSTAR Images / Profimedia

Nakon što je nedavno viđen kako izlazi iz teretane, a društvo mu je pravila američka glumica i voditeljka Kejtlin O'Konor (33), krenula su nagađanja kako je naočita plavuša kriva što je došlo do razvoda. Kejtlin je 18 godina mlađa od Džoove bivše supruge Sofije, a sada se na crvenom tepihu pojavio s njom i potvrdio nagađanja - ima novu devojku.

Par je u više navrata uhvaćen zajedno, ali mislilo se kako su samo bliski prijatelji. Pre nekoliko dana bili su zajedno na utakmici i spremno pozirali fotoreporterima.

Džo Manganijelo, Sofija Vergara
foto: Amy Sussman / Getty images / Profimedia

S obzirom na to da su znali da će se Džoovo druženje s plavušom povezivati s razvodom od Vergare, bliski prijatelji počeli su u javnosti da govore kako su se Džo i voditeljka upoznali tek u avgustu, nakon što je zahtev za razvod već predat.

Sofija Vergara
foto: Javiles/Bruce / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Kolumbijka Sofija Vergara je početkom jula proslavila 51. rođendan i mnogima je bilo sumnjivo što joj je tadašnji suprug čestitao vrlo "hladnom" i prijateljskom porukom. Do razvoda je došlo, kako su naveli u dokumentima, zbog "nepremostive razlike".

(Kurir.rs/ Story.hr/ L. S)

Bonus video:

00:10

Ognjen na mukama: Nova devojka mu udarila čežnju

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track