MONIKA BELUČI NOVIM FOTKAMA RUŠI INTERNET BEZ PARDONA: Lepa kao boginja, pokazala DUGE NOGE i zagolicala maštu VRELIM DETALJEM
Foto: Profimedia

prelepa!

MONIKA BELUČI NOVIM FOTKAMA RUŠI INTERNET BEZ PARDONA: Lepa kao boginja, pokazala DUGE NOGE i zagolicala maštu VRELIM DETALJEM

Pop kultura -

Italijanska glumica Monika Beluči je 30. septembra proslavlja 59. rođendan, a da su za nju godine samo broj dokazuje svojom bezvremenom lepotom.

Atraktivna crnka, koja zazire od estetskih operacija, s godinama se uopše nije promenila. Ponekad posvetli kosu, skrati je, ali je u osnovi ostala ista pa je mnogima ona ideal lepote.

Ona je opet potvrdila da je među najlepšim ženama sveta, a njena naslovnica za kinesko izdanje magazina "Esquire" pršti od seksipila. Nema ničeg preteranog i jeftinog, a blago raskopčana košulja i minimalni pogled na njen dekolte su tako seksi bez mnogo truda i previše pokazivanja.

Na ostalim fotografijama za isto izdanje, vulgarnosti nema, samo umetnost i senzualnost. Pogled pada na njene lepo izvajane noge, a može se reći da su ove modne fotografije odmerene, a opet intrigantne i seksi.

Naravno, pohvale i komlimenti u komentarima ispod instagram posta nisu izostali, a mnogi su hvalili njenu lepotu i odmerenost što se tiče fotografija.

(Kurir.rs/T.J.)

Bonus video:

00:22

MORALA SAM DA PONAVLJAM SCENU ZBOG KOJA! Glumica otkrila šta se dešavalo iza kadra serije Crna svadba

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track