OTAC BRITNI SPIRS PRVI PUT U JAVNOSTI NAKON AMPUTACIJE NOGE: Ćerka ne želi da čuje za njega, a uznemirujuće slike slamaju srca
Foto: SplashNews.com / Splash / Profimedia

FOTO

OTAC BRITNI SPIRS PRVI PUT U JAVNOSTI NAKON AMPUTACIJE NOGE: Ćerka ne želi da čuje za njega, a uznemirujuće slike slamaju srca

Pop kultura -

Otac Britni Spirs pojavio se juče put u javnosti nakon što mu je noga amputirana, prošlog meseca. Uzrok amputacije bila je ozbiljna infekcija. Džejmi Spirs bio je ispred svoje kuće u Kentvudu u Luzijani. Slike su potresle javnost, a nažalost, kako je rekao izvor blizak slavnoj pevačici, neće doći do pomirenja muzičke zvezde i njenog oca. O Džejmiju brinu ostali članovi porodice i prijatelji, koji su ga juče odveli do automobila i smestili na suvozačevo mesto u njegovom automobilu koji se nalazio kod skladišta ispred porodičnog doma.

Džejmi Spirs
foto: SplashNews.com / Splash / Profimedia

Otac Britni Spirs doživeo je veliku infekciju na jednoj nozi zbog čega je nedeljama, tokom oktobra, bio u bolnici. Obavljeno je čak pet operacija kako bi se pobedila infekcija, ali nažalost, amputacija je bila neizbežna. Infekciju je navodno pokrenula posledica operacije kolena koju je on imao pre 16 godina. Ovaj 71- godišnjak izgubio je 25 kilograam zbog zdravstvenih problema.

Džejmi Spirs nakon pogoršanog zdravstvenog stanja počeo je da preispituje svoje odluke. Želi da se pomiri sa ćerkom odnosno da joj se iskupi zbog onoga što je ona u svojim nedavno objavljenim memoarima opisala kao izuzetno teške životne momente.

Džejmi Spirs
foto: SplashNews.com / Splash / Profimedia

Prema rečima izvora, Britni Spirs je bila veoma uznemirena zbog oca pa mu je poslala i novac za lečenje. Kasnije se pojavila drugačija priča pa je izvor blizak njoj izjavio da pevačica ne želi pomirenje.

Džejmi Spirs je 13 godina - do 2008. do 2021. kontrolisao život svoje ćerke. Odlukom suda oduzeto mu je starateljstvo nad pevačicom koja je nedavno objavila na Instagramu fotografiju sa ocem što je pokrenulo sumnje da su u dobrim odnosima. Priča o porodici muzičke zvezde prepuna je bolnih i teških momenata. U međuvremenu, fanovi su veoma zabrinuti zbog slika koje ona objavljuje na Instagramu, reč je o eksplicitnim fotografijama čiji broj raste iz dana u dan.

(Kurir.rs/ŽenaBilic/Prenosi: A.G.)

Bonus video:

01:06

Bizarni video Britni Spirs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track