"ROĐENA SAM U POGREŠNOM TELU" Jedna od najlepših žena sveta PATILA U MLADOSTI i zarađivala krečenjem: "Otac je oduvek hteo sina"
Foto: SPLASH/MEGA / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

ovo je njena životna priča

"ROĐENA SAM U POGREŠNOM TELU" Jedna od najlepših žena sveta PATILA U MLADOSTI i zarađivala krečenjem: "Otac je oduvek hteo sina"

Pop kultura -

Manekenka Irina Šajk slovi za jednu od najlepših žena na svetu, a iza sebe ima zavidnu dugogodišnju karijeru.

Iako danas uživa u bogatstvu i slavi, Šajk je imala teško detinjstvo, a put do uspeha za nju nije bio lak, prenosi Stil. Kada je imala samo 14 godina, njen otac je dobio upalu pluća, a njegovo stanje se ubrzo pogoršalo i na kraju je preminuo.

Irina Šajk
foto: T.JACKSON / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Nakon ove tragedije, Irina je osećala veliku odgovornost prema svojoj majci, koja je postala samohrani roditelj dve devojčice. Da bi finansijski pomogla porodici, provela je mesec dana farbajući prozore u bolnici. Pored toga, aktivno je distribuirala letke po prodavnicama.

- Iako je moj otac oduvek želeo sina, voleo nas je. Posle njegove smrti, morala sam da brinem o porodici. Uvek sam se osećala kao da sam rođena u pogrešnom telu. Osećala sam se nelagodno kao devojčica. Sećam se nesuglasica sa majkom kada je htela da me obuče u cvetne haljine, a ja sam želela tamnije boje. Nisam želela da budem dečak, ali osećala sam se kao sam rođena u pogrešnom telu - rekla je jednom prilikom.

Po završetku srednje škole upisala je fakultet. Bez jasne ideje šta bi radila sa diplomom iz marketinga, znala je da želi da napusti svoju zemlju. Prilika se ukazala u vidu modnog izviđača koji ju je uočio, a njoj je ponuđeno da ode u Pariz. U početku je delila stan sa još nekoliko devojaka i zarađivala oko 60 evra nedeljno, a cilj joj je bio da zaradi najmanje 100.

Irina Šajk
foto: SplashNews.com / Splash / Profimedia

Iako sada deluje neverovatno, bilo je teško doći do tog iznosa jer su mnogi u svetu mode kritikovali njene obline.

- Imala sam agente koji su insistirali da se stešem, izgubim 20 kilograma i postanem plavuša. Odgovorila sam odlučno: 'Apsolutno ne' - rekla je.

Mnogi ljudi su takođe svesni odnosa modela sa glumcem Bredlijem Kuperom. Njihova priča je delovala kao bajka, a kao kruna njihove ljubavi 2017. stigla im je ćerka Lea De Sene. Međutim, na šok mnogih, veridba je raskinula 2019. godine, a bivši par nikada nije otkrio razlog javnosti.

- Dve sjajne osobe ne moraju da budu dobar par - prokomentarisala je svojevremeno ruska lepotica za britanski "Vogue".

Inače, ranije ove godine Irina je snimljena kako razmenjuje nežnost sa Tomom Brejdijem. Kako su preneli strani mediji, legendarni kvoterbek NFL-a i ruska manekenka proveli su zajedno noć u njegovom domu u Los Anđelesu, a dok ju je 45-godišnji Brejdi milovao po obrazu, 37-godišnji Šejk ga je nežno posmatrala sa mesta suvozača.

(Kurir.rs/Story.hr/A.G.)

Bonus video:

01:49

SRPSKA MANEKENKA U NAJBOGATIJOJ SVETSKOJ FILMSKOJ INDUSTRIJI! Stanković o mužu, detetu, životu: SLAVE SRPSKE PRAZNIKE!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track