"MOJA ŽENA JE SJAJNA ADVOKATICA, ALI U KUHINJI..." Džordž Kluni otkrio šta se dešava u njegovom domaćinstvu, pa potkačio Amal
Foto: Frederic J. BROWN / AFP / Profimedia

KAŽE DA JE BOLJE DA ON KUVA

"MOJA ŽENA JE SJAJNA ADVOKATICA, ALI U KUHINJI..." Džordž Kluni otkrio šta se dešava u njegovom domaćinstvu, pa potkačio Amal

Pop kultura -

Iako svojim izgledom često zaseni svog supruga Džordža Klunija, ispostavilo se da lepa Amal Kluni nije "nimalo dobra kuvarica".

Kako prenosi Page Six, 62-godišnji glumac nedavno se našalio da su njene kulinarske veštine toliko loše da mogu da "ubiju celu porodicu".

Džordž kluni, Amal Kluni
foto: Rob Latour / Shutterstock Editorial / Profimedia

- Moja supruga je briljantna advokatica, jedna od najvećih svetskih advokatica, ali bolje je da ja kuvam jer postoji mogućnost da ćemo svi umreti - rekao je glumac u intervjuu tokom premijere Amazonovog filma "The Boys in the Boat" u Los Anđelesu, koji je režirao i producirao. Na pitanje šta on i poznata advokatica imaju na jelovniku za predstojeće praznike, Kluni je otkrio da će ove godine pripremiti "malu božićnu ćurku", sličnu onoj koju je napravio za Dan zahvalnosti.

Džordž Kluni, Amal Kluni
foto: Anthony Harvey / Shutterstock Editorial / Profimedia

Slavni glumac i advokatica, koji su se venčali u septembru 2014, imaju 6-godišnje blizance El i Aleksandra, a povodom premijere filma prošetali su crvenim tepihom u otmenim odevnim kombinacijama. Amal se pojavila u Versaće haljini jarko žute boje, dok je glumac poneo klasično crno odelo ispod kojeg je nosio tamnoplavu košulju.

Što se tiče odnosa s decom, tokom hoda crvenim tepihom novinari su ga pitali razumeju li deca ko im je otac.

Džordž Kluni, Amal Kluni
foto: Profimedia

- Nemaju pojma. Jedan od klinaca u školi rekao je našem sinu da sam slavan. Kasnije me je sin pitao: "Tata, šta je to slavan?" - prepričao je Kluni.

Inače, slavni glumac i libansko-britanska advokatica specijalizovana za međunarodno pravo i ljudska prava aktivni su i u polju politike i društveno-ekonomske tematike.

(Kurir.rs/ Page Six/ L. S)

Bonus video:

01:19

GRAĐANI OKREĆU GLAVU I NE ŽELE DA POMOGNU SLUŽBENIM LICIMA Advokat za Kurir o povredi policajca: Prošle godine ih je bilo 111!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track