OVAJ PRIZOR NE VIĐAMO ČESTO! Mik Džeger pozirao sa 44 godine mlađom suprugom i njihovim detetom: Proslavili važan dan za porodicu
Foto: Profimedia

foto

OVAJ PRIZOR NE VIĐAMO ČESTO! Mik Džeger pozirao sa 44 godine mlađom suprugom i njihovim detetom: Proslavili važan dan za porodicu

Pop kultura -

Mik Džeger proslavio je sedmi rođendan svog sina Deveroa, a tom prilikom na internetu su osvanule retke porodične fotografije. Pevačeva supruga, Melani Hemrik, podelila je kolaž para u čast velikog dana njihovog mališana prošlog petka.

- 8. decembar! Srećan rođendan, slatki, energični, ludi, pametni, divlji i lepi Devi! Ne mogu da verujem da imaš sedam godina - objavila je 36-godišnjakinja putem Instagrama.

Mik Džeger
foto: Printscreen

Na fotografijama 80-godišnji frontmen Rolingstonsa izgleda opušteno i srećno. Na jednoj fotografiji, trio sedi u prelepom ambijentu sela dok sunce zalazi iza njih. Druga fotografija prikazuje ponosne roditelje koji drže Deveraoa dok on dodiruje bradu svog slavnog oca. Inače, u oktobru je muzičar govorio o roditeljstvu i svom najmlađem sinu, prenosi NI Post.

- Lako je ispasti iz vratolomije. To nije kao vožnja bicikla - rekao je za Gardijan i objasnio da kako se broj dece povećava, on postaje popustljiviji prema njima.

- Sve zavisi od deteta. Oni imaju svoje ličnosti i možete ih oblikovati u određenoj meri, ali vidite njihove sklonosti i nesviđanja i ohrabrujete ih da rade stvari kojima teže. Imati decu je zabavno, u bilo kom uzrastu. Doduše, ako radite i uvek ste odsutni, ne možete toliko da uživate u njima - tvrdi pevač Rolingstonsa.

Inače, kada se Devero rodio, Džeger tvrdi da nije „mnogo radio“.

- Mogao sam da provedem više vremena sa njim. Tokom karantina imao je samo šest godina, a dve godine nisam radio skoro ništa sa bendom - objasnio je on.

Džeger sa Džerijem Holom, partnerkom od 1990. do 1997. ima četvoro dece: ćerke Elizabet (39) i Džordžiju Mej (31) i sinove Džejmsa (38) i Gabrijela (25). Međutim, njegovo najstarije dete je ćerka Karis (53), čija je majka glumica Marša Hant. Sa Bjankom Džeger, jedinom ženom koju je oženio, Mik ima ćerku Džejd (52).

(Kurir.rs/Jutarnji.hr/A.G.)

Bonus video:

00:29

Mik Džeger ispred bosanske ćevabdžinice u Beču

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track