GLUMICA KOJA JE OPTUŽILA DEPARDJEA ZA NAPASTVOVANJE IZVRŠILA SAMOUBISTVO Datum na koji se to dogodilo ima JEZIVU SIMBOLIKU
Foto: Printscreen/Youtube

tUGA

GLUMICA KOJA JE OPTUŽILA DEPARDJEA ZA NAPASTVOVANJE IZVRŠILA SAMOUBISTVO Datum na koji se to dogodilo ima JEZIVU SIMBOLIKU

Pop kultura -

Francuska glumica Emanuel Debever (60) oduzela je sebi život skočivši u Senu u Parizu nakon što je iznela optužbe za seksualni napad protiv glumca Žerara Depardjea.

Bila je prva žena koja je osudila ponašanje Žerara Depardjea prema ženama u bioskopu.

Emanuel Debever
foto: Printscreen/Youtube

Glumica Emanuel Debever izvršila je samoubistvo u dobi od 60 godina bacivši se u Senu 7. decembra, istog dana kada je objavljen istraživački program „Complement d'enkuete“ koji je ponovo pokrenuo optužbe za seksualno nasilje protiv glumca.

Debever je upoznala Žerara Depardjea u filmu Andžeja Vajde „Danton“. Dana 5. juna 2019. godine, kada je Depardje privremeno oslobođen optužbi, Debever je objavila ovu poruku na Fejsbuku, uz sliku nje i Depardjea u filmu:

- Mr. Depardje je danas oslobođen optužbi za silovanje i seksualno zlostavljanje. Nemam komentar. U Dantonu sam igrala Luison, Dantonovu mladu ženu. Čudovište se prepustilo mnogim stvarima tokom snimanja, koristeći prisnost kočije. Zavukao je svoju veliku šapu ispod moje skunje, govoreći da je to uradila „da bi se osećao bolje“. Ja sam se tome protivila.

Emanuel Debever
foto: Printscreen/Youtube

Razlozi koji su Emanuel Debever naterali da izvrši samoubistvo nisu jasni, a osim objektivne slučajnosti, nije poznata moguća veza između ženine smrti i programa o Depardjeu.

U međuvremenu, glumac danima više ne živi u Francuskoj već u Belgiji, u regionu Turne, otkrivaju belgijski mediji Sudinfo. Godine 2013, nakon kontroverze sa francuskim poreskim vlastima, Depardje je već napustio Francusku da bi se nastanio u toj oblasti, u Nešinu, gde je dobio toplu dobrodošlicu od stanovnika i lokalnih političara. Tada ga je gradonačelnik Estaimpuisa Danijel Senesael proglasio za počasnog građanina, a Depardje je organizovao veliku zabavu za svoje nove komšije.

(Kurir.rs/corriere.it)

Bonus video:

00:09

Ubistvo i samoubistvo u Kaluđerici

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track