ČUVENI DŽOI POJAVIO SE PRVI PUT U JAVNOSTI NAKON SAHRANE METJUA PERIJA: Lice omiljenog glumca teško ko je mogao da PREPOZNA (FOTO)
Foto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

OZBILJAN

ČUVENI DŽOI POJAVIO SE PRVI PUT U JAVNOSTI NAKON SAHRANE METJUA PERIJA: Lice omiljenog glumca teško ko je mogao da PREPOZNA (FOTO)

Pop kultura -

Glumac Met Leblank pojavio se prvi put u javnosti nakon sahrane Metjua Perija, sinoć ispred čuvenog restorana u Malibuu. Džoi iz serije "Prijatelji" privukao je veliku pažnju svojim pojavljivanjem. Sa Čendlrom Bingom spajalo ga je prijateljstvo i na malim ekranima i van kamere.

Met Leblank izgledao je veoma ozbiljno, ni smešak se nije video na njegovom licu. U sličnom raspoloženju glumac se pojavio i prvi put nakon vesti o tragediji.

Met Leblank
foto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Metju Peri koji je 28. oktobra pronađen mrtav u đakuziju na svom imanju u Los Anđelesu, sahranjen je nekoliko dana kasnije u ovom gradu. Na tom tužnom događaju Džoi je bio sa ostalim glavnim glumcima iz serije "Prijatelji", Dženifer Aniston, Lisom Kudrou, Kortni Koks i Dejvidom Švimerom.

Glumci su prisustvovali službi u crkvi, dok je kovčeg položen u krugu porodice.

Met Leblank se nakon toga oprostio od Metjua Perija napisavši na Instagramu sledeće: "Metju. Teška srca se opraštam od tebe. Situacije koje smo proveli zajedno spadaju u moje najdraže trenutke života. Bila mi je čast da delim scenu sa tobom i da te zovem svojim prijateljem. Uvek ću se nasmejati kada pomislim na tebe i nikada te neću zaboraviti. Nikada. Raširi krila i leti, brate, konačno si slobodan. I pretpostavljam da ćeš zadržati onih 20 dolara koje mi duguješ".

(Kurir.rs/Blic žena/T.B)

Bonus video:

05:44

Moji prijatelji iz Srbije – Ernest Rađen

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track