OVA HALJINA JE TEMA BROJ JEDAN U SVETU MODE: Košta više od 2.000 DOLARA, a najuspešnija žena je učinila da izgleda JOŠ SKUPLJE
Foto: JosiahW / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

FOTO

OVA HALJINA JE TEMA BROJ JEDAN U SVETU MODE: Košta više od 2.000 DOLARA, a najuspešnija žena je učinila da izgleda JOŠ SKUPLJE

Pop kultura -

Trenutno jedna od najuspešnijih žena na svetu Tejlor Svift proslavila je svoj 34. rođendan organizujući žurku u Njujorku.

Pevačica, koju je Tajms nedavno proglasio za Ličnost godine, pojavila se na svojoj žurci u pratnji prijateljice Blejk Lajvli, koja je izdominirala crnom kožnom haljinom.

Tejlor Svift
foto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Blejk je izazvala veliku pometnju svojim vrelim stajlingom, ali je ipak sva pažnja bila usmerena na slavljenicu, koja je i sama došla u spektakularnom autfitu. Tejlor je za ovu priliku ponela kratku haljinu, takođe crne boje, koja nosi naziv Night Lucina, a koju potpisuje modna kuća Clio Peppiat.

Haljina A kroja, koja sadrži svetlucave motive nebeskih tela, od kojih je najefektiniji detalj bio mesec koji viri iza oblaka, koštala je pevačicu 2400 dolara.

Tejlor Svift
foto: BeautifulSignatureIG / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Lepu haljinu pevačica je ukombinovala sa sandalama i torbicom brenda Aquazurra, a oba komada su ukrašena kristalima i veoma su upečatljiva. Za njih je pevačica izdvojila ukupno 2705 dolara.

(Kurir.rs/A.G.)

Bonus video:

01:51

IZGLEDA KAO HOLIVUDSKA GLUMICA, A UZ TO JE I TOP KUVARICA! Evo kako izgleda PRELEPA takmičarka poznatog šou programa

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track