PRINCA VILIJAMA I KEJT MIDLTON "POJEO BLAM": Nakon optužbi da je njihov božićni portret FOTOŠOPIRAN, evo kako su REAGOVALI
Foto: John Rainford / Sipa Press / Profimedia

osramoćeni su

PRINCA VILIJAMA I KEJT MIDLTON "POJEO BLAM": Nakon optužbi da je njihov božićni portret FOTOŠOPIRAN, evo kako su REAGOVALI

Pop kultura -

Kako su istakli izvori iz dvora, princ Vilijam (41) i princeza od Velsa, Kejt Midlton (41), 'osramoćeni' su jer javnost misli da je njihova porodična božićna čestitka fotošopirana. Oboje su bili šokirani kao i svi ostali kad su videli da njihovom najmlađem sinu, princu Luisu nedostaje srednji prst na ruci.

Budući prestolonaslednik i njegova supruga nisu javno govorili o ovom događaju, a ispod fotografije koju su objavili na društvenim mrežama ne prestaje da se komentariše kako je sve loš fotošop.

'Imate i dodatnu nogu na fotografiji. Kako fotograf to nije uočio', pisao je jedan, a drugi dodao:

'Ovo je sve fotošop... Princu Luisu nedostaje prst. Jako loše uređivanje'.

S obzirom na to da se zna da je mališan bio nestašan i na prethodnim javnim događajima i fotografijama, neki veruju kako postoji mogućnost da je fotografija stvarno uslikana i da je Luis prst sakrio dok je pozirao.

Kejt Midlton, princ Vilijam, princeza Šarlot, princ Džordž, princ Luis
foto: Stephen Lock / Zuma Press / Profimedia

Na primer, nedavno je duvao u sveću svoje sestre Šarlote na božićnom koncertu, a u maju je neprestano zevao na krunisanju svog dede, kralja Čarlsa III.

Osim fotošopa, drugi fanovi britanske kraljevske porodice primetili su kako su deca brzo narasla i da se radi o jednoj prekrasnoj porodici.

princ Luis, Kejt Midlton, princeza Šarlot, princ Vilijam
foto: Yui Mok / PA Images / Profimedia

'Predivna, jednostavna i vrlo otmena porodična fotografija s kojom se mnogi mogu poistovetiti. Sviđa mi se prizemnost, pantalone i patike. Svaka čast', komentarisali su oni koje nije brinulo radi li se o fotošopu ili ne.

Otkako je u subotu izašla fotografija koju su Kejt i Vilijam objavili na svom zvaničnom profilu, ne prestaju komentari. Potpuno su zanemarili kritike i nakon čestitke za nadolazeće praznike objavili su detalje oko humanitarnog rada s kojim se bave tokom praznika.

(Kurir.rs/Story.hr/T.B.)

Bonus video:

02:21

OVO JE POSLEDNJA PORUKA MLADIĆA KOJI JE OTKRIO POVERLJIVA DOKUMENTA PENTAGONA! Slao sve u onlajn grupu, a pregledano čak 300 fotografija

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track