DEJVID BEKAM POLUGO POPRAVLJA TELEVIZOR: Slavni fudbaler SAMO U BOKSERICAMA zalegao, obožavateljke ODLEPILE: "Je l' može i meni?"
Foto: Instagram/victoriabeckham

VIKTORIJA POČASTILA

DEJVID BEKAM POLUGO POPRAVLJA TELEVIZOR: Slavni fudbaler SAMO U BOKSERICAMA zalegao, obožavateljke ODLEPILE: "Je l' može i meni?"

Pop kultura -

I Bekamovi imaju probleme kao "obični smrtnici", samo što Viktorija Bekam jedina ima tu privilegiju da joj televizor popravlja Dejvid Bekam, i to u boksericama.

Ipak, supruga slavnog fudbalera je dovoljno velikodušna da taj prizor podeli sa svojim mnogbrojnim pratiocima na Instagramu, koji su ovo prihvatili s oduševljenjem.

Viktorija Bekam je naime na Instagramu objavila fotografiju svog "električara" u boksericama, a za fotkom su poludele brojne žene.

"Električar je došao da popravi televizor... Nema na čemu", duhovito je napisala Viktorija u opisu fotografije na kojoj Dejvid Bekam samo u boksericama leži na podu popravljajući televizor i okrenut leđima kameri.

Dejvid Bekam
foto: Backgrid/MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Prizor slavnog fudbalera kako polugo leži na podu i popravlja televizor nije ostavio njegove obožavateljke ravnodušnima.

"Imam i ja problema s TV-om. Je li dobar ovaj električar?", "Božićni poklon za ceo svet", "Hvala ti na svemu, Viktorija", samo su neki od komentara oduševljenih obožavateljki.

(Kurir.rs/ L. S)

Bonus video:

00:21

Bruklin Bekam i Nikola Pelc ulaze u restoran

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track