OVO SU KLJUČNI POKAZATELJI DA VAS PARTNER VARA: Privatna detektivka raskrinkala gomilu PRELJUBNIKA, a sad otkriva trikove
Foto: Profimedia

KORISNO

OVO SU KLJUČNI POKAZATELJI DA VAS PARTNER VARA: Privatna detektivka raskrinkala gomilu PRELJUBNIKA, a sad otkriva trikove

Žena -

Prema privatnoj detektivki Šarlot Notli iz Noriča u Engleskoj, postoji nekoliko ključnih znakova koji ukazuju na to da vas partner vara. Šarlot je 2016. godine osnovala "Taylor Investigations" i provela je godine istražujući sumnjive aktivnosti supružnika koji su varali svoje partnere.

Sada otkriva najbolje savete kako pratiti partnera i saznati da li je neveran.

Ona preporučuje sve - od provere pretraživača do iznenađenja partnera na poslu i poručuje svima da veruju svojim osećanjima.

neverstvo, prevara, preljuba
foto: Shutterstock

- Udaljenost će biti prvi pokazatelj - kaže detektivka, dodajući da bi provera prethodnih odredišta na navigaciji mogla da da ključni trag.

Šarlot navodi i niz drugih stvari na koje treba paziti.

- Još jedan znak je skrivanje njihovog telefona i sumnjivo provođenje vremena bez puno objašnjenja - ističe.

Proverite i promene na njihovim društvenim mrežama, nove pratioce i prijatelje, savetuje Šarlot.

prevara
foto: Profimedia

- Proverite njihovu istoriju pretraživanja na zajedničkim uređajima - predlaže.

Čak savetuje da iznenada posetite partnerovo radno mesto.

- Vi najbolje poznajete partnera, pa ako vam nešto nije kako treba, onda ste verovatno u pravu. Većina klijenata koji nam dolaze znaju da nešto nije u redu i obično su u pravu. Tajanstveno ponašanje ključni je pokazatelj problema jer poverenje uvek mora da postoji - objašnjava detektivka.

Ako se osećate zabrinuto, zamolite partnera da vas uveri da je sve u redu i da povrati vaše poverenje.

prevara
foto: Profimedia

- Ako još uvek niste zadovoljni, verujte svom instinktu - naglašava ona.

Prema World Population Reviewu, otprilike polovina ljudi u bračnim vezama vara svoje supružnike. Između januara i marta ove godine registrovano je 28.865 zahteva za razvod braka, javlja Gov.uk, prenosi The Sun.

- Ako ste iscrpili sve načine da sami dođete do istine, onda je najbolje da angažujete profesionalca. Privatni detektivi ne mogu da pregledaju nečiji telefon ili da krše zakone, stoga može da pomogne samo u slučaju ako partner fizički provodi vreme s nekim drugim - kaže ona.

prevara
foto: Profimedia

Posedovanje dokaza da je partner varao će vam dati mir na ovaj ili onaj način.

- Međutim, nije sve uvek onako kako se čini, a pokazalo se da su neki napori nadziranja potrošeni na nedužne ljude. Sproveli smo nadzor nad ženom koja je bila nepokolebljiva da je muž vara. Ispostavilo se da je vreme provodio na parkingu restorana uz kafu i knjigu. Bio je neiskren u vezi s tim, ali sigurno nije imao aferu - ispričala je Šarlot.

(Kurir.rs/ The Sun/ L. S)

Bonus video:

08:00

SVAKI 4 BRAK U SRBIJI ZAVRŠI SE RAZVODOM, PREVARA GLAVNI UZROK: Stručnjak objasnio kako vara žena, a kako muškarac RAZLIKA OGROMNA

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track