NOVE FOTKE ŠERON STOUN IZAZVALE SALVU UVREDA NA RAČUN NJENOG IZGLEDA: Isprozivali je da je OSTARILA PREKO NOĆI samo zbog OVOGA
Foto: AA/ABACA / Abaca Press / Profimedia

neguje prirodnu lepotu

NOVE FOTKE ŠERON STOUN IZAZVALE SALVU UVREDA NA RAČUN NJENOG IZGLEDA: Isprozivali je da je OSTARILA PREKO NOĆI samo zbog OVOGA

Pop kultura -

Šeron Stoun dobila je prestižno priznanje za građanina sveta 2023. godine od strane Ujedinjenih nacija, a tom prilikom se na svečanoj dodelu nagrada u Njujorku pojavila u elegantnom izdanju koje je ostavilo snažan utisak. Glumica uvek ima smela i sjajna izdanja u gala prilikama, a ovog puta ostavljamo vama da procenite da li je napravila kiks ili modni pogodak. Nama je Šeron prelepa, ma šta zluradi anonimni ljudi na mrežama govorili.

Slavna Oskarovka za ovu priliku izabrala je "golu" haljinu bez ramena, odnosnu toaletu u boji kože prekrivenoj šljokicama sa zlatnim odsjajem.

Šeron Stoun
foto: Selcuk Acar / AFP / Profimedia

Ova kreacija je istakla njenu skladnu figuru, a ima i tanak pojas u predelu struka. Šeron Stoun ju je upotpunila predivnim, veoma efektnim minđušama od zlatnih cvetića.

Atraktivna 65-godišnjakinja izgleda zaista sjajno za svoje godine i oduvek pleni neverovatnom harizmom, te posebnom vrstom seksepila. Ona je jedna od retkih žena koja nije podlegla holivudskom teroru mladosti i odbija da se podvrgne estetskim korekcijama, te je logično da se na njenom licu vide tragovi starenja.

Šeron Stoun
foto: Selcuk Acar / AFP / Profimedia

Puno sedih u njenoj kosi i poneka bora viška svakako ne smetaju njenoj privlačnosti, no internet hejteri jedva su dočekali da se obruše na poznatu divu.

"Izgleda užasno", "Žena je jednostavno stara, neka se pomiri sa tim", "Izgleda kao baka koja se potrudila da se sredi", "Bore i viseća koža na rukama, uh...", "Nije mi jasno zašto kažu da je dobrodržeća, izgleda kao žena svojih godina, a i starije", "Nikada nije izgledala ovako loše", "Bukvalno je ostarila preko noći, šta joj se desilo", "Izgleda umorno i bez života", "Jasno je da se izlagala suncu bez kreme sa faktorom, zato joj je koža ovako izborana", "Dugo je izgledala bolje od žena svojih godina, ali starost ju je konačno stigla", neki su od komentara.

S druge strane, tu su oni koji su oduševljeni pojavom ove slavne dame i dopada im se što je odlučila da ostane svoja.

"Stari prirodno jer ima samopouzdanja, svaka čast", "Ovo je prizor za poštovanje", "Drago mi je da nikad nije zeznula svoje lice", "Fantastična dama, uvek potcenjena", "Sviđa mi se što izgleda kao otmena dama u svojim 60-im, a ne kao plastični vanzemaljac", kažu drugi.

(Kurir.rs/Blic žena/T.B)

Bonus video:

02:02

U Beogradu je juče zatvoren Dom za stara lica Epikur

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track