NJOJ JE PRIREDIO VERIDBU IZ SNOVA, A U OVU FATALNU LEPOTICU ZALJUBIO SE NA SETU DOK JE JOŠ BIO U BRAKU: Sve ljubavi Breda Pita
Foto: Supplied by LMK / ipa-agency.net / IPA / Profimedia

sa anđelinom je i dalje na sudu

NJOJ JE PRIREDIO VERIDBU IZ SNOVA, A U OVU FATALNU LEPOTICU ZALJUBIO SE NA SETU DOK JE JOŠ BIO U BRAKU: Sve ljubavi Breda Pita

Pop kultura -

Da Bred Pit izgleda bolje nego kada mu je bilo 40 godina, komentarisali su mnogi obožavatelji nakon njegovog nedavnog pojavljivanja na Vimbldonu. Mnogi su zaboravili da je omiljeni holivudski glumac tada bio na pragu sedme decenije, a baš danas slavi 60. rođendan.

Bred Pit
foto: screenshot

Bred je svoju glumačku karijeru započeo krajem 80-ih godina, a jedan od prvih filmova u kojima je glumio je 'The Dark Side of the Sun'.

Elizabet Mekgovern, Bred Pit
foto: Profimedia

80-ih i 90-ih glumac je ljubio brojne slavne koleginice, a sve su mu veze bile vrlo kratke. Britanska pevačica Sinita, glumica Džil Skolin, bivša supruga Majka Tajsona Robin Givens, ali i mnoge druge.

Sa glumicom Džulijet Luis je bio četiri godine, od 1989. do 1994., a nakon raskida je priznao da je i dalje voli.

Džulijet Luis
foto: Profimedia

- Zauvek ću voleti tu ženu. Prava je genijalka, jedna od najboljih veza u kojima sam bio. Problem je u tome, odrasli smo uz ideju da ljubav sve pobeđuje, ali ispada da to zapravo nije tako - rekao je za Vanity Fair.

Prosidba iz snova za Gvinet

Na setu slavnog trilera "Seven" je upoznao Gvinet Paltrou (51), koja mu je u filmu glumila suprugu. Zajedno su bili od 1995. do 1997., Gvinet je rekla da je 'to bila ljubav na prvi pogled'. U nedavnom podkastu se prisetila kako ju je Bred zaprosio na balkonu dok su letovali u Argentini. Prosidbom je bila oduševljena, a sve se činilo kao da bi sretni par uskoro mogao pred oltar. Ipak, razišli su se svega šest meseci nakon veridbe.

Gvinet Paltrou
foto: Profimedia

- Nisam bila spremna da se udam. Kada se prisećam toga, zaista još nisam bila svoja i trebalo mi je puno da odrastem - prisetila se glumica i priznala da je njen otac bio posebno slomljen raskidom.

Kalifornijsko venčanje sa Dženifer Aniston

Nakon Gvinet, Bred je počeo da izlazi sa Dženifer Aniston (54), koju su tada milioni gledali u ulozi Rejčel u sitkomu 'Prijatelji'. Venčanje u Malibuu 2000. je bilo venčanje godine, s 200 zvanica, četiri benda i vatrometom.

Bred Pit, Dženifer Aniston
foto: Profimedia

- Dženifer je bila prekrasna, a venčanje spektakularno - rekao je glumičin otac, glumac Džon Aniston.

Njihov život je delovao bajkovito, ali 2005. su šokirali javnost vešću da se razvode.

Bred Pit, Dženifer Aniton
foto: Profimedia

- Nakon sedam godina zajedno odlučili smo da se zvanično rastanemo. Za one koji prate takve stvari, razlog našeg rastanka nije niti jedan od onih koji se spominju u tabloidima - rekli su u zajedničkoj izjavi za People.

Kasnije su ostali prijatelji, a pre nekoliko godina se čak šuškalo da su se ponovo pojavile stare iskre. Ipak, izvori bliski Bredu i Dženifer takve su glasine demantovali, a glumica je i sama rekla da su samo prijatelji.

Branđelina

Anđelinu Džoli (48) Bred je upoznao na setu filma 'Mr. and Mrs. Smith' 2003. dok je još bio u braku s Dženifer. Džoli je naglasila da se ljubav između njih nije rodila odmah, već nešto kasnije. Nedugo nakon razvoda od Dženifer, počeo je da izlazi je s Anđelinom. Ona je tada imala sina Medoksa i ćerku Zaharu, a već 2006. su dobili Silu, prvo zajedničko dete. Dve godine kasnije dobili su blizance, a verili su se tek 2012., i to, kako su onda otkrili, na nagovor dece.

Bred Pit, Anđelina Džoli, Gospodin i gospođa Smit
foto: New Regency Pictures / Entertainment Pictures / Profimedia

Prsten kojim je Bred zaprosio Anđelinu navodno je vredeo milion dolara, a venčali su se u vinogradu Château Miraval.

- Bilo nam je važno da taj dan bude opušten i pun smeha. Bio je to tako poseban dan podeliti ga s decom - rekli su tada.

Anđelina Džoli, Bred Pit
foto: Profimedia

Samo dve godine nakon bajkovitog venčanja Džoli je podnela zahtev za razvod braka. Nije htela da komentariše razloge, ali su njeni advokati objasnili da to čini za dobrobit porodice.

Razvod je finalizovan 2019., ali su se prepirke oko vinograda u Provansi nastavile do sada. Uz to, Breda je sin Paks nedavno izvređao na društvenim mrežama, nazvavši ga 'užasnom osobom koja im pretvara život u pakao'.

anđelina džoli
foto: North Woods / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Nakon razvoda s Anđelinom, Bred je ljubio profesorku prestižnog univerziteta MIT, Neri Oksman, ali i manekenke poput Emili Ratajkovski. Poslednja romansa o kojoj se pričalo bila je ona s glumicom Ines de Ramon.

(Kurir.rs/24sata.hr/T.B)

Bonus video:

03:10

Životna ispovest Feđe Štukana: Anđelina Džoli i Bred Pit su mi dali ideju da sve stavim na papir

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track