RAZMENJIVALA VRELE POLJUPCE SA ŽENOM NASRED ULICE: Nakon burnog razvoda i romanse sa najbogatijim neženjom, UTEHU NAŠLA U NJOJ
Foto: Raw Image LTD/MEGA / The Mega Agency / Profimedia

prešla na žene

RAZMENJIVALA VRELE POLJUPCE SA ŽENOM NASRED ULICE: Nakon burnog razvoda i romanse sa najbogatijim neženjom, UTEHU NAŠLA U NJOJ

Pop kultura -

Sofi Tarner snimljena je kako ljubi u usta svoju prijateljicu Tabitu Doerti, što je podstaklo nagađanja o njihovom odnosu.

Glumica Sofi Tarner, koja se proslavila u seriji "Igra prestola", nakon razvoda od Džoa Džonasa brzo je nastavila dalje.

Iako su razvod potvrdili pre samo dva meseca, Sofi je već nakon mesec dana podstakla glasine o vezi s najpoželjnijim britanskim neženjom Peregrinom Pirsonom, koga je strastveno ljubila u Parizu, a sada je snimljena kako ljubi ženu.

Sofi Tarner
foto: Dean / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Sofi su paparaci ulovili u Londonu s prijateljicom Tabitom Doerti, koju je na rastanku poljubila u usta. Dame su pre toga zajedno popile kafu, a Tabita je u kafiću držala ruku na Sofinom krilu.

Sofi Tarner
foto: Raw Image LTD/MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Sofi je jednom prilikom otvoreno progovorila o eksperimentisanju sa svojom seksualnošću.

"To je deo odrastanja. Ja volim dušu, a ne pol. Upoznala sam i dovoljno muškaraca i dovoljno žena da to saznam", izjavila je 2019. za Rolling Stone.

Sofi Tarner
foto: Raw Image LTD/MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Podsetimo, Sofi je sa članom grupe Jonas Brother, Džoom Džonasom, u braku provela četiri godine i zajedno su dobili dve ćerke, Vilu i Delfinu. Zahtev za razvod podneo je Džo, i to navodno jer Sofi voli zabavu i izlaske, a on je više kućni tip.

Zanimljivo je da se par upoznao preko Instagrama 2016. godine, a nakon što je Džo napravio prvi korak i poslao Sofi poruku na društvenoj mreži, dogovorili su prvi susret i ljubav im se dogodila na prvi pogled.

(Kurir.rs/Dnevnik.hr/T.B)

Bonus video:

00:03

Poljubac i zagrljaj Brene i Bobe

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track