EVO KAKO JE BRED PIT PROSLAVIO SVOJ 60. ROĐENDAN: Društvo mu je pravila ONA kojoj sad SVI ZAVIDE (FOTO)
Foto: Courtesy De’Longhi/Mega / The Mega Agency / Profimedia

VEZA POSTAJE OZBILJNIJA

EVO KAKO JE BRED PIT PROSLAVIO SVOJ 60. ROĐENDAN: Društvo mu je pravila ONA kojoj sad SVI ZAVIDE (FOTO)

Pop kultura -

Slavni glumac Bred Pit proslavio je juče 60. rođendan, veliki jubilej. Otkriveni su njegovi rođendanski planovi i sa kime je obeležio važan datum. Kao što su i ljudi bliski njemu ranije ove godine pričali, ova žena postaje sve važnija u njegovom životu. Romansa sa njom je i njegov najozbiljniji ljubavni odnos nakon razvoda od čuvene glumice Anđeline Džoli 2019. godine.

Bred Pit je na skroman način proslavio rođendan a takvi su i njegovi planovi za celu rođendansku nedelju, koju će provesti sa devojkom, dizajnerkom nakita Ines de Ramon i prijateljima. U sasvim opuštenom rasploženju glumac obeležava životnu prekretnicu, a tako je valjda najbolje.

Bred Pit, Ines de Ramon
foto: Profimedia

Ispred njegove kuće u Los Anđelesu primećen je kamper od 250.000 dolara (vrhunski opremljen sa bračnim krevetom) pa se pretpostavlja da se glumac sprema za rođendansko putovanje.

Ines de Ramon
foto: nobyline@backgrid / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Novi detalji dokaz su da veza sa Ines kojoj zavide brojni obožavaoci Breda Pita, postaje ozbiljnija. Prvi put su se pojavili zajedno u javnosti u novembru 2022. na koncertu Bona u Los Anđelesu. Prošlog meseca je izvor za People rekao da je ljubav sa ovom dizajnerkom njegova prva prava veza nakon razlaza sa Anđelinom.

Ines de Ramon
foto: nobyline@backgrid / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia Similar

"Predstavlja Ines kao svoju devojku. Sjajno je videti ga na dobrom mestu. Ines ga jako čini srećnim", dodao je izvor.

Bred Pit, Ines de Ramon
foto: Profimedia

Slavni glumac kog fanovi smatraju najatraktivnijim muškarcem na svetu, malo slavi, dosta radi pa nastavlja sa snimanjem filma "Formula 1", uskoro će biti predstavljen i AppleTV+ film "Wolfs" Džona Votsa, u kojem glumi uz Džordža Klunija. Nedavno je objavljeno da će Sony Pictures pustiti "Wolfs" u bioskope pre debija na strimingu, verovatno 2024. godine.

Podsetimo, Bred Pit ima dva braka iza sebe - sa Dženifer Aniston i Anđelinom Džoli sa kojom je u veoma lošim odnosima. Bivši par ima šestoro dece, a sa više strana dopire da glumac ne viđa usvojene naslednice Zaharu, Paksa i Medoksa već samo biološke ćerke Šajlo i Vivijen i sina Noksa.

(Kurir.rs/Blic žena/T.B)

Bonus video:

02:24

NABAVILA SAM MAŠINU KOJU KORISTI BRED PIT! Didi džej o laseru koji pravi ČUDA: Žene kažu da posle tretmana LEBDE

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track