"NEMAM VIŠE RAK" Glumica koja nikad nije zapalila cigaretu obolela od KANCERA PLUĆA, a sad je objavila LEPE VESTI: "Srećna sam"
Foto: TikTok/katiemicucci

OGLASILA SE

"NEMAM VIŠE RAK" Glumica koja nikad nije zapalila cigaretu obolela od KANCERA PLUĆA, a sad je objavila LEPE VESTI: "Srećna sam"

Pop kultura -

Glumica Kejt Mikuči (43), najpoznatija po ulozi u čuvenom sitkomu "Teorija velikog praska", kaže da je dobila veliku bitku - više nema rak. Tokom vikenda je na društvenim mrežama objavila novosti o svom zdravstvenom stanju i zahvalila se svima na podršci tokom teškog životnog perioda.

"Imam odlične vesti. Nemam više rak. Operacija prošle nedelje odlično je prošla i ne treba više da primam nikakve terapije. Hvala svim mojim doktorima i medicinskim sestrama koji su se stvarno dobro brinuli o meni. Zahvaljujući njima saznala sam za rak vrlo rano. Mnogo sam srećna", rekla je.

@katiemicucci Thank you to everyone who sent good wishes this week. It meant so much to me! ❤️ #cancerfree #solucky #update #goodnews #goodnewsontiktok #lungcancer ♬ original sound - Katemicucci

Podsetimo, Kejt Mikuči je nedavno objavila da joj je dijagnostikovan rak pluća.

"U bolnici sam, juče sam imala operaciju raka pluća s kojim se borim. Dijagnostikovali su ga jako rano. Čudno je da sam obolela jer nikad u životu nisam zapalila cigaretu. Bilo je iznenađujuće, ali dešava se", rekla je tada.

"Dobra vest je to što su rano otkrili karcinom i operisali ga. Bio je ovo malo težak 'izlet', verovatno ću biti jako spora i slaba narednih nekoliko nedelja, ali nadam se da ću onda stati na noge i vratiti se crtanju", dodala je.

Otkrila je i kako je rak otkriven. "U nalazima krvi jedna stvar se pokazala jako visokom... Nisam bila sigurna šta je to tačno bilo, ali sam pretpostavljala da bi to mogla da bude neka vrsta upale. Otišla sam kod lekara koji je obavio neke preglede. Pogledao je moje srce i primetio mrlju na mojim plućima", napisala je.

(Kurir.rs/ L. S)

Bonus video:

09:21

Od raka pluća dnevno umre 13 osoba

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track