JOVAN MEMEDOVIĆ ODGOVARAO NA PITANJA U "POTERI": Odlično se držao, ali na jednom je kiksnuo i sve ŠOKIRAO odgovorom! VIDEO
Foto: Printskrin/Instagram

koji car!

JOVAN MEMEDOVIĆ ODGOVARAO NA PITANJA U "POTERI": Odlično se držao, ali na jednom je kiksnuo i sve ŠOKIRAO odgovorom! VIDEO

Pop kultura -

"Potera" je jedan od najomiljenijih kvizova u našoj zemlji, a tome je doprineo i voditelj Jovan Memedović koji je neizostavni deo cele priče.

Kviz ne bi imao toliki uspeh da nije i Jovana jer način na koji vodi kviz je izuzetan. Uvek je na strani takmičara koje pokušava da umiri i "ubije" im tremu i nekako im pomogne.

Jovan Memedović, Potera
foto: Printscreen RTS

Zato ni ne čudi da su se mnogi pitali kako bi izgledalo da Jovan bude takmičar i odgovara na pitanja jer je tokom emitovanja i on pokazao veliko znanje, pogotovo iz sportskih oblasti (čovek se prvo bavio sportskim novinarstvom i komentarisao boks mečeve) i geografije (obišao je skoro kuglu zemaljsku sa akcentom na egzotične zemlje sa emisijom "Sasvim prirodno").

E pa, nema više čekanja jer je na Instagram stranici kviza postavljen snimak na kom je Memedović zauzeo takmičarsko mesto i odgovarao na pitanja.

Znao je Jovan da je zmija smatrana čuvarkućom kod starih Slovena, znao je za pritoku Lepenicu, koji je prevod za "minestrone", nije znao za boje zastave Indonezije, znao je i za atlanski losos, a onda... Pitanje na koje bi svaka žena odgovorila kao iz topa: "Balajaž je tehnika?", a Jovan je odgovorio: "Šišanje ovaca". Balajaž ipak nije šišanje ovaca već tehnika farbanja kose (boja se nanosi postepeno i stvara se efekat "preplanulosti" odnosno kosa je tamnija pri korenu, a svetlija na krajevima).

naravno, taj odgovor je mnoge šokirao, a neke i nasmejao jer je jedan komentar glasio "šišanje ovaca, nije daleko od istine".

U svakom slučaju ovo je možda naznaka šta će nas očekivati u narednoj epizodi ili nekoj prazničkoj, a možda je to samo simpatični snimak sa malo zamenjenim ulogama. U svakom slučaju, bilo je zanimljivo.

(Kurir.rs/T.J.)

Bonus video:

01:08

Producent i glumac Nedeljko Bajić o tome kako je dobio ime, slučajni susret u Sarajevu

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track