ĆERKA BRUSA VILISA OTKRILA DA JE IME NJENE ĆERKE POSVETA SLAVNOM GLUMCU: Evo kakva PRIČA se krije iza samo JEDNE REČI
Foto: Premiere / Backgrid USA / Profimedia

BAŠ LEPO

ĆERKA BRUSA VILISA OTKRILA DA JE IME NJENE ĆERKE POSVETA SLAVNOM GLUMCU: Evo kakva PRIČA se krije iza samo JEDNE REČI

Pop kultura -

Jedno ime može da krije sasvim posebnu priču. Ćerka Brusa Vilisa želela je da njeno dete nosi ime koje je na divan način povezano sa slavnim glumcem. Poznata naslednica podelila je te detalje pre nekoliko dana na Instagramu. Ova priča se krije iza imena Lueta Ajzli.

"Oduvek sam volela ime Lu pa sam razmišljala da to bude ime i za dečaka i za devojčicu, ali kada smo saznali da ćemo dobiti ćerku, smislili smo ime Lueta", ispričala je Rumer Vilis pa objasnila:

"Meni i mom tati su najdraži pevači su Luj Armstrong= Lu, Eta Džejms= Eta, Braća Ajzli=Ajzli".

Rumer Vilis je u aprilu postala mama, ćerku je dobila sa Derekom Ričardom Tomasom. Zanimljivo je da je, kombinujući imena omiljenih pevača, prvo u opticaju bilo ime Loreta, ali je Tomas izostavio slov "r" kada su se dopisivali, pa je tako preinačeno u Lueta, piše Page six. To ime čini još originalnijim.

“Imala sam osećaj kao da je to bio jedan od onih trenutaka svemirske božanske intervencije, a shvatili smo to zapravo tokom moje rane trudnoće", istakla je.

Brus Vilis provodi dosta vremena sa unukom Luetom, Rumer je jako važno da njena ćerka upozna svog deku. Slavni glumac okružen je porodicom dok se bori sa frontotemporalnom demencijom (saopšteno je ranije ove godine). Pojavio se nedavno u javnosti, prvi put nakon što je objavljeno da mu se stanje pogoršalo.

Glumac je ćerku Rumer dobio sa Demi Mur kojom je bio oženjen od 1987. do 2000. Taj brak doneomu je i ćerke Skaut i Talulu. U braku je sa Emom Heming Vilis sa kojom se venčao 2009. i sa kojom ima devojčice Mejbel i Evelin.

(Kurir.rs/Blic žena/T.B)

Bonus video:

05:26

Maja Gojković na otvaranju izložbe „Mihailo Janketić – Pozorišna posveta“

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track