HOLIVUDSKA LJUBAV KOJA TRAJE SKORO POLA VEKA: Odlepio za njom ISTE SEKUNDE kad je video, a malo je falilo da SVE ODE U PROPAST
Foto: Profimedia

JEDAN OD RETKIH PAROVA U HOLIVUDU

HOLIVUDSKA LJUBAV KOJA TRAJE SKORO POLA VEKA: Odlepio za njom ISTE SEKUNDE kad je video, a malo je falilo da SVE ODE U PROPAST

Pop kultura -

Ako ste izgubili veru u ljubav i mislite da bračnim zajednicama nije suđeno da traju čitav život, možda će vas ljubavna priča proslavljenog holivudskog glumca Džefa Bridžisa (74) i njegove supruge Suzan (71) navesti da ponovo otvorite svoje srce. Par je u braku gotovo pola veka, pa nije ni čudo što su jedan od najsvetlijih primera velikih ljubavi u Holivudu. Sve je počelo davne 1975. na snimanju filma "Rancho Deluxe" u Montani.

Glumac je tokom snimanja nabasao na konobaricu Suzan koja mu je odmah zapela za oko - ubrzo ju je pozvao da izađu, a ona mu je jednostavno odgovorila: "Ne... Ovo je mali grad, možda ćemo se videti opet negde". Iako je bio odbijen, Džef je nastavio da intezivno razmišlja o lepoj Suzan.

"Snimao sam scenu sa Semom Voterstonom i Harijem Dinom Stentonom, i nisam mogao da odvojio pogled od te prelepe, nisam znao šta je ona, sobarica ili konobarica, ali nisam mogao da odvojim oči od nje. Bila je prelepa devojka sa dva crna oka i slomljenim nosom. Suprotnost tog preloma sa njenom očiglednom lepotom me je očarala", ispričao je svojevremeno.

Suzan i Džef su se ponovo sreli već nekoliko večeri kasnije na jednoj lokalnoj žurci, a ona ovog puta nije uspela da mu odoli. "Plesali smo, zaljubili se jedno u drugo i bum - to je bilo to", ispričao je glumac.

"Bio sam ludo zaljubljen u nju one sekunde kada sam je video", rekao je jednom prilikom.

Džef je bio lud od ljubavi, ali paralisan strahom od braka

Možda je njihov prvi sastanak već ukazivao na to da će ova priča ići ozbiljnim smerom - Džef ju je pozvao da mu se pridruži dok je sa agentom za nekretnine razgledao kuće na rančevima.

Džef Bridžis, Suzan Geston
foto: Profimedia

"Dok smo šetali okolo, u mojoj glavi čuo se glas: "Gledaš kuće sa svojom budućom ženom". Pomislio sam: "O ne, moram da se sklonim odavde". Osećao sam se sateranim u ćošak, ne od strane Sju, već od samog sebe. Nisam mogao da podnesem da mi ljubav mog života izmakne kroz prste, ali sam se istovremeno plašio da kažem: "Ona je ta"", kazao je slavni 74-godišnjak.

Nakon što se par bolje upoznao, Suzan je bez kolebanja rekla da je spremna za brak i decu, bilo to sa Džefom ili bez njega.

To je bio trenutak kada je glumac shvatio da ne može da je pusti da ode: "Dobio sam viziju starca koji se seća devojke iz Montante i pita se: "Čoveče zašto je nisam oženio". Posle dve godine premišljanja, smogao sam hrabrosti da zamolim Sju da se uda za mene, a sebe sam u tajnosti uveravao da uvek mogu da se razvedem".

Džef Bridžis, Suzan Geston
foto: Profimedia

A onda su na ludi kamen stali samo pet dana nakon što ju je zaprosio - u junu 1977!

Džef je posle 10 godina braka dobio pismo od šminkera koji je radio na snimanju filma "Rancho Deluxe", a u kome su bile priložene dve fotografije koje je on zabeležio. Na njima su bili Suzan i Džef u trenutku kada su prvi put međusobno razgovarali. Kaže da je to najvrednije što ima i dan danas čuva ovu fotografiju u novčaniku.

"Moj brak postaje sve bolji i bolji svake godine"

"Toliko dugo radimo ovo i toliko brinemo jedno u drugom, da je za nas oboje ovo najdragocenija stvar", naglasio je jednom.

Džef Bridžis, Suzan Geston
foto: Profimedia

Supružnici imaju tri ćerke - Izabel (42), Džesi (40) i Hejli (38), a zajedno su prošli kroz brojne izazove, između ostalog i Džefovu bolest - borbu sa limfomom od kog se na koncu svega izlečio!

"Ono što ne znate dok se ne venčate je da dok mislite da se sva druga vrata zatvaraju, što je istina, brak zapravo otvara hodnik sa još mnogo brilajntnih vrata - decom, dubokom intimnošću, avanturama i svime ostalim. Moj brak postaje sve bolji i bolji svake godine", zaključio je Bridžis, a tu je i njegov odgovor na pitanje o tajni dugovečnosti braka:

Džef Bridžis, Suzan Geston
foto: Profimedia

"Lak odgovor na to kako da održite brak jeste da se ne razvodite. Kada se dese veliki izazovi u vašoj vezi, to su stvarne prilike da postanete još intinmniji i da se još bolje upoznate i da pokušate da shvatite šta vas tera jedno od drugog".

(Kurir.rs/Blic žena/T.B)

Bonus video:

05:25

DA LI STE ZNALI DA JE ZA DUGOROČAN BRAK KLJUČNA SAMO JEDNA STVAR? Poznati par otkriva za Kurir: Ovo je univerzalno PRIMENJIVO

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track