POLJUBAC JE BIO TOLIKO ŽESTOK DA NIJE ZNAO GDE SE NALAZI Slavnom glumcu "NIJE BILO DOBRO" od vrelog ljubakanja sa rijaliti zvezdom
Foto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

istopio se

POLJUBAC JE BIO TOLIKO ŽESTOK DA NIJE ZNAO GDE SE NALAZI Slavnom glumcu "NIJE BILO DOBRO" od vrelog ljubakanja sa rijaliti zvezdom

Pop kultura -

Timoti Šalamej (27) priznao je da mu je bilo „teško da bude prisutan“ na koncertu Bijonse dok se prepuštao vrućem poljupcu sa Kajli Džener. Nakon što su ih mesecima pratile glasine o tome da su u vezi, par je svoju romansu potvrdio pred publikom na koncertu Bijonse u septembru.

Činilo se da Kajli i Timoti imaju oči samo jedno za drugo dok su se strastveno ljubili u zagrljaju. U intervjuu za MTV su Timotija pitali o najdražem koncertu ove godine. On se isprva nije mogao setiti da je bio na ijednom, pa se onda setio svog viralnog trenutka s Kajli na koncertu Bijonse.

Kajli Džener
foto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Timoti se pomalo sramežljivo nasmešio i rekao da je koncert bio „odličan“, ali da je „bilo teško biti prisutan“.

Kajli i Timoti se povezuje od aprila ove godine, a oboje su se suzdržavali od izjava o svom odnosu.

Ipak, Kajlina majka Kris Džener (68) nagovestila je na Instagramu njihov odnos jer je podržala Timotija kad je nastupao na Saturday Night Liveu.

Kim Kardašijan, Kris Džener
foto: Beta Ap

„Večeras uključite SNL!“, napisala je tada Kris.

Izvor za People potvrdio je da Kajli naziva Timotija svojim dečkom. Kajli ima ćerku Stormi i sina Airea s bivšim partnerom, reperom Travisom Skotom. Par je raskinuo 2022. godine. Kad se sin Aire rodio u februaru 2022. ime mu je bilo Vulf Žak Vebster, prema Travisu kojem je pravo ime Žak Vebster. Nedugo nakon toga, Kajli je šokirala fanove kad je otkrila da se njihov sin više ne zove tako.

Trevis Skot, Kajli Džener
foto: Profimedia

Naš sin se ne zove Vulf više. Ne osećam da je to on. Hteli smo ovo da podelimo jer vidimo ‘Vulf‘ svuda“, napisala je tada Kajli na društvenim mrežama.

(Kurir.rs/Jutarnji/T.B)

Bonus video:

00:03

Poljubac i zagrljaj Brene i Bobe

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track