ČARLIJA ŠINA KOMŠINICA POKUŠALA DA UBIJE: Upala mu u kuću, pocepala mu majicu, pa krenula da ga DAVI! Evo kako se završila DRAMA
Foto: AT1 / Backgrid UK / Profimedia

NAPADALA GA I RANIJE

ČARLIJA ŠINA KOMŠINICA POKUŠALA DA UBIJE: Upala mu u kuću, pocepala mu majicu, pa krenula da ga DAVI! Evo kako se završila DRAMA

Pop kultura -

Da je važno ko ti je komšija, iz prve se ruke uverio glumac Čarli Šin, kojem je 47-godišnja žena nasilno ušla u kuću, prenosi TMZ. Pokucala je na vrata, a zatim ga napala kada joj je otvorio.

Komšinica je pocepala majicu koju je glumac nosio pa je pokušala da ga zadavi, a nakon toga se vratila u svoju kuću. Šin je nazvao hitnu pomoć, ali na svu sreću nije zadobio teže povrede, pa ga nisu prevezli u bolnicu.

Čarli Šin
foto: Profimedia

Iako popularni glumac tvrdi da ne zna šta je uzrokovalo incident, ovo nije prvi put da se ovako nešto dogodilo. Samo dan pre 47-godišnjakinja je bacila smeće ispred vrata njegove kuće. Takođe, glumac veruje da je ista žena nedavno njegov automobil poprskala nekom vrstom lepljive tečnosti.

Čarli Šin
foto: Profimedia

Tada je glumac porazgovarao sa problematičnom ženom, a razgovor se, prenose mediji, završio mirno, s obećanjem da sukobe prekidaju. Drugim rečima, glumac nije zamerio problematičnoj ženi, te je incident s automobilom oprostio.

Komšinica je na kraju uhapšena u svom domu i optužena za napad smrtonosnim oružjem i provalu jer je nasilnim načinom ušla u kuću i napala glumca.

(Kurir.rs/ TMZ/ L. S)

Bonus video:

03:43

ONA JE DIVNA DAMA I JOŠ BOLJA KOMŠINICA! Svetlana Bojković omiljena je među najbližim susedima, a evo šta kažu o NJENIM NAVIKAMA

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track