OTKRIVENO IME ŽENE KOJA JE NASRNULA NA ČARLIJA ŠINA: Komšinica pocepala majicu koju je glumac nosio pa je pokušala da ga zadavi!
Foto: Profimedia

jezivo!

OTKRIVENO IME ŽENE KOJA JE NASRNULA NA ČARLIJA ŠINA: Komšinica pocepala majicu koju je glumac nosio pa je pokušala da ga zadavi!

Pop kultura -

Jedna žena je uhapšena nakon što je zvezda Čarli Šin napadnut u Los Anđelesu, saopštila je kancelarija šerifa okruga LA.

Napad se dogodio u sredu oko 13 sati, a nakon toga američka policija je dobila prijavu. "Nakon kontaktiranja uključenih strana, predstavnici vlasti identifikovali su Čarlija Šina kao žrtvu napada", potvrđeno je.

Čarli Šin, Selma Bler
foto: PRASHANT GUPTA;Prashant Gupta / Everett / Profimedia

Elektra Šrok uhapšena je zbog napada smrtonosnim oružjem i provalu u stan. Američke vlasti su rekle da će se Šrok u petak pojaviti pred sudom u Los Anđelesu. Šinov predstavnik zasad nije bio dostupan za komentar.

Da podsetimo, komšinica je pokucala na vrata, a zatim ga napala kada joj je otvorio.

Komšinica je pocepala majicu koju je glumac nosio pa je pokušala da ga zadavi, a nakon toga se vratila u svoju kuću. Šin je nazvao hitnu pomoć, ali na svu sreću nije zadobio teže povrede, pa ga nisu prevezli u bolnicu.

Čarli Šin
foto: AT1 / Backgrid UK / Profimedia

Iako popularni glumac tvrdi da ne zna šta je uzrokovalo incident, ovo nije prvi put da se ovako nešto dogodilo. Samo dan pre 47-godišnjakinja je bacila smeće ispred vrata njegove kuće. Takođe, glumac veruje da je ista žena nedavno njegov automobil poprskala nekom vrstom lepljive tečnosti.

Tada je glumac porazgovarao sa problematičnom ženom, a razgovor se, prenose mediji, završio mirno, s obećanjem da sukobe prekidaju. Drugim rečima, glumac nije zamerio problematičnoj ženi, te je incident s automobilom oprostio.

(Kurir.rs/NewYorkPost/T.J.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track