DOK JE ON PRED KAMERAMA PRIČAO KOLIKO JE VOLI, ONA MU JE RADILA IZA LEĐA: Kad je isplivala ISTINA, hteo u zemlju da propadne
Foto: Raw Image LTD/MEGA / The Mega Agency / Profimedia

KLELI SE U LJUBAV

DOK JE ON PRED KAMERAMA PRIČAO KOLIKO JE VOLI, ONA MU JE RADILA IZA LEĐA: Kad je isplivala ISTINA, hteo u zemlju da propadne

Pop kultura -

Kad je Kolin Fert prvi put video Liviju Đuđioli, bilo je to kao u filmu - nije mogao ni da se pomeri. Za njega je to bila ljubav na prvi pogled. Zato možda nije ni mogao da vidi da ga žena vara.

Svojevremeno je, pun ljubavi i prilično naivno, pred televizijskim kamerama pričao kako su poverenje i zajednička energija upravo ono što njega i Liviju gotovo 22 godine čini jednom dušom u dva tela.

Kolin Fert
foto: JIM RUYMEN / UPI / Profimedia

A onda se dogodio skandal - Livija i Kolin prijavili su policiji da ih uhodi i maltretira muškarac koji im šalje poruke, pretnje, snimke i razne stvari koje ih uznemiruju. Policija je ispitala muškarca, italijanskog novinara Marka Branćačija, koji je izneo šokantne tvrdnje da Liviju poznaje od detinjstva, te da je spavala s njim dok je bila u braku s Kolinom.

Kolin Fert
foto: ALESSANDRO ABBONIZIO / AFP / Profimedia

Livija je u početku lagala da ne poznaje Marka, pričajući kako ju je uhodio i progonio. A onda je o italijanskom novinaru pokrenuta cela istraga koja je pokazala da je Livija lagala, a da je Marko bio u pravu. Nakon toga Kolin je pokušao da popravi brak, ali neke stvari nisu uspeli da spasu. Zbog toga su nakon 22 godine braka i dvoje dece odlučili da se razvedu.

Megi Kon i Kolin Fert
Megi Kon i Kolin Fertfoto: JIM RUYMEN / UPI / Profimedia

Od 2019. do 2022. ništa se nije znalo o privatnom i ljubavnom životu Kolina Ferta sve dok nije na crveni tepih izveo Megi Kon, spisateljicu i scenaristkinju. Par se upoznao na snimanju kriminalističke drame u kojoj je Kolin glumio i od tada se ne odvajaju.

(Kurir.rs/ Story.hr/ L. S)

Bonus video:

08:00

SVAKI 4 BRAK U SRBIJI ZAVRŠI SE RAZVODOM, PREVARA GLAVNI UZROK: Stručnjak objasnio kako vara žena, a kako muškarac RAZLIKA OGROMNA

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track