CRNA KEJT, PA ZAR NA BOŽIĆ?! Buduća kraljica prekršila tradiciju na najveći hrišćanski praznik! Cela Britanija gleda i ne veruje
Foto: Chown Pettitt-PA/POOL supplied by Splash News / SplashNews.com / Splash / Profimedia

zaobišla tradicionalne boje

CRNA KEJT, PA ZAR NA BOŽIĆ?! Buduća kraljica prekršila tradiciju na najveći hrišćanski praznik! Cela Britanija gleda i ne veruje

Pop kultura -

Princeza od Velsa, Kejt Midlton ovog Božića je odlučila da zaobiđe tradicionalne svečane boje, crvenu i zelenu i umesto toga odlučila se za potpuno drugačiji izgled tokom najradosnijeg praznika Božića.

Ovog puta izbor je pao na šik mornarski komplet tokom božićne crkvene službe koja je održana u Sandringemu.

Dobro je poznato da Kejt uvek ide na sigurno. Ona je oličenje ravnoteže i savršenstva, a odabri odeće kod nje nikada nije slučajnost.

Princeza od Velsa veoma vodi računa o tome kako će izgledati u svakoj prilici, a ove večeri je izbor pao na klasičan kaput kraljevski plave boje sa šik kragnom koji je padao do iznad članaka.

Ispod kaputa princeza je nosila udobnu rolku u kojoj joj je bilo toplo uprkos decembarskoj hladnoći! Ovaj odevni komad uparila je sa lepršavom suknjom.

Majka troje dece je na svoju tamnu kosu stavila upečatljivi šešir sa detaljima, a posebnu čar čitavoj kombinaciji dale su vanvremenske tamnoplave čizme do kolena sa visokom štiklom.

Princeza Kejt stajling oplemenila prelepim minđušama sa safirom i dijamantima, koje su veoma slične njenom vereničkom prstenu, koji je prvobitno pripadao majci njenog muža, princezi Dajani.

kralj Čarls
foto: Zak Hussein / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Dok je išla do crkve, princeza Kejt se držala za ruke sa svojom ćerkom, princezom Šarlotom, koja je izgledala jednako elegantno kao i njena majka, noseći tamnozeleni kaput za ovaj poseban dan.

Šarlot je nosila lakirane cipele Meri Džejn na udobne hulahopke, a kosu je nosila delimično upletenu u dve kike koje su padale niz glavu.

Princ Džordž je izgledao pametno kao i uvek u plavom odelu, dok je mali Luj je bio taj koji je ukrao predstavu, noseći divne tartan pantalone dok je šetao do crkve držeći se za ruke sa svojom drugom rođakom, ćerkom Miom Tindal.

(Kurir.rs/Glossy/T.B)

Bonus video:

00:11

CECA U ZG DOŠLA ZAKOPČANA DO GRLA: A kad je skinula CRNI KAPUT, svi su gledali samo u nju! DOMINIRA (VIDEO)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track