ZAVODILA "ŽESTOKE MOMKE", BRATA JOJ UBILI, A MUŽ JE OSTAVIO POSLE 7 GODINA BRAKA: Najfatalniju ženu sveta život NIJE MAZIO (FOTO)
Foto: @CelebCandidly / SplashNews.com / Splash / Profimedia

PONOVO JE SREĆNA

ZAVODILA "ŽESTOKE MOMKE", BRATA JOJ UBILI, A MUŽ JE OSTAVIO POSLE 7 GODINA BRAKA: Najfatalniju ženu sveta život NIJE MAZIO (FOTO)

Pop kultura -

Detalji njene životne priče nadmašuju serije u kojima je glumila. Ove godine suočila se sa razvodom nakon što je njen suprug predao papire za okončanje braka. O razvodima se i dalje polemiše. Posle tog emotivnog brodoloma uplovila je u novu romansu i slike od sinoć dodatni su dokaz da stvari idu u dobrom smeru.

Sofija Vergara i dr Džastin Salimen uživali su u čuvenom restoranu. Novi par na javnoj sceni ne pojavljuje se tako često u javnosti, ali uvek deluju veoma srećno u zajedničkom društvu.

Sofija Vergara
foto: Courtesy Wynn Las Vegas/Mega / The Mega Agency / Profimedia

Pre nekoliko nedelja bivši suprug Sofije Vergare Džo Manganijelo pojavio se na crvenom tepihu sa novom devojkom.

Džo Manganijelo, Sofija Vergara
foto: Amy Sussman / Getty images / Profimedia

Vergara i Manganijelo upoznali su se 2014. na večeri u Beloj kući, ona ga je odmah očarala a ona je prokomentarisala da je on "previše lep". Da je Džo ipak onaj pravi za nju, pokazala je kada je zbog njega ostavila verenika Nika Leba sa kojim je planirala i decu pa je 2013. zamrzla embrione.

Sofija Vergara
foto: Printscreen/Instagram

Vergara je odustala od tih planova. A njen sin Manolo kog je dobila sa bivšim suprugom Džoom Gonzalesom danas ima 31 godinu. Glumičin brak trajao je kratko, od 1991. do 1993. godine.

Sofija Vergara
foto: Profimedia

Šuškalo se da je Sofija imala veze i sa ljudima sa one strane zakona, poput kolumbijskog narko-bosa Andresa Lopeza i Krisa Pačela koji je kriminalne radnje prikrivao imidžom biznismena i vlasnika klubova.

Sofija Vergara
foto: The Hollywood JR / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Najteže momente u životu Sofija je doživela kada je njen stariji brat Rafael ubijen 1998. prilikom neuspelog pokušaja otmice. Glumica je veoma bliska sa Rafaelovom ćerkom sa kojom se često pojavljuje na Instagramu. Operisala je rak štitne žlezde u 28. godini, a njen mlađi brat Hulio deportovan je iz Amerike u Kolumbiju, jer se upleo u svet droge i alkohola.

(Kurir.rs/Blic žena/T.B)

Bonus video:

01:35

KOMPLEKSI RADE PUNOM PAROM Reakcije javnosti na Editin nastup pravednog gneva prema tik tokeru: ONA JE LEPOTICA, A ON ŠTREBER!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track