ANA JE VENČANICU PLATILA 1.600 DINARA U SECOND HANDU: Među gomilom drugih našla dizajnersku haljinu koja ju je osvojila (VIDEO)
Foto: Instagram/annivanderbeek

PRELEPO

ANA JE VENČANICU PLATILA 1.600 DINARA U SECOND HANDU: Među gomilom drugih našla dizajnersku haljinu koja ju je osvojila (VIDEO)

Pop kultura -

Od najranijeg detinjstva devojčice maštaju o svojoj idealnoj venčanici. Da li će to biti gotovo balska haljina, ili će pak biti čuveni sirena model, jednostavno one znaju da je ta haljina najvažnija haljina koju će kupiti u životu.

Ipak, cene ovih haljina nisu toliko male, te se brojne žene, kada dođu do tog trenutka, ipak odlučuju da venčanicu iznajme za svoj poseban dan. Nakon toga njima haljina neostaje i neće je imati da je čuvaju za uspomenu ili ponude svojoj ćerki.

Jedna devojka, Ana Vanderbek, uspela je da izbegne ovaj problem i svoju venčanicu je slučajno našla u prodavnici polovne robe. Ona je tražila neki zanimljiv komad, kada je između izbledelih maturskih haljina naišla na malu venčanicu dizajnerke Done Morgan i odmah se zaljubila u nju.

Da stvar bude još bolja, venčanicu koju je želela koštala je samo 15 dolara (oko 1600 dinara).

- Moda i enterijer su moj jezik ljubavi. Ali ova haljina je bila ljubavno pismo u obliku venčanice. Na današnji dan pre godinu dana otkrila sam da je ova haljina od 15 dolara moj san - započela je Ana svoju priču na TikToku i dodala:

- Mala haljina u prodavnici polovne robe je konačno dobila svoj dan. Ljubavna priča ne samo za nas, već i za haljinu.

Ana je svoju kratku venčanicu ukombinovala sa kratkim velom i belim cipelama i zaista je blistala za svoj veliki i čaroban dan.

(Kurir.rs/A.G.)

Bonus video:

04:23

KOJE SU PROSEČNE CENE ZA ORGANIZACIJU JEDNE SVADBE? Bubanja: Samo restoran je 9.000 evra, a NEĆETE VEROVATI GDE ODE NAJVIŠE NOVCA

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track