NAJVRELIJI DEKA NA SVETU ČESTITAO BOŽIĆ, PA ŠOK SNIMKOM ZGRANUO JAVNOST: Poručuju mu da prestane da se BLAMIRA VIŠE (VIDEO)
Foto: Printscreen

neki nisu bili oduševljeni

NAJVRELIJI DEKA NA SVETU ČESTITAO BOŽIĆ, PA ŠOK SNIMKOM ZGRANUO JAVNOST: Poručuju mu da prestane da se BLAMIRA VIŠE (VIDEO)

Pop kultura -

Đanluka Vaki rođen je 5. avgusta 1967. godine u Bolonji, gde je diplomirao na Univerzitetu za ekonomiju i biznis. Kao preduzetnik radio je u različitim oblastima – od turizma do mode, ali korisnicima društvenih mreža širom sveta je najpoznatiji kao istetovirani stariji čovek, ili kako ga neki nazivaju najseksepiliniji deda, koji igra u donjem vešu.

Vernici koji vreme računaju po gregorijanskom kalendaru 25. decembra proslavili su Božić, rođenje Isusa Hrista. Veliki broj svetkih zvezda i poznatih ličnosti juče je bio jako aktivan na društvenim mrežama jer su čestitali praznik svima koji ga slave.

Čestitku, u svom stilu, uputio je i Đanluka Vaki. Ovaj put nije bio u donjem vešu, ali imao je crvene sjajne pantalone, crvenu kapu i dugu belu bradu kao Deda Mraz.

Po starom dobrom običaju Đanluka za 22 miliona pratilaca igrao je u svom stilu i čestitao im Božić.

Komentari su se kretali u rasponu da ih je "sramota od dede koji se neprestano blamira", pa sve do reakcija oduševljenja izgledom i duhom koji poseduje Vaki.

Italijanski biznismen je u braku sa venecuelanskom manekenkom Šeron Foneskom sa kojom je 2020. godine dobio ćerku Blu Jerusaleme.

"Ja nemam porodicu u pravom smislu te reči, izgubio sam roditelje, onda je moja porodica Šeronina porodica. Ali celog života sam se plašio da se ubacim u ovakvu logiku, video sam to kao smanjenje svoje jedinstvene snage i ono što je ona uspela da je me natera da razumem kroz kvalitet života, spokoj koji mi je prenela, kao i da je ponekad porodična zajednica veoma velika sila“, rekao je Đanluka.

(Kurir.rs/Blic žena/T.B)

Bonus video:

11:11

LEGENDA O DEDA MRAZU: Ovo je neverovatna priča o najpoznatijem deki na svetu! (KURIR TELEVIZIJA)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track