SRPSKA LEPOTICA TOLIKO "GORI" I ZAKOPČANA DO GRLA, DA JE I MONIKA BELUČI "ODLEPILA" Odmah je reagovala, evo šta joj je poručila
Foto: Maria Laura Antonelli / Shutterstock Editorial / Profimedia

ODUŠEVLJENA

SRPSKA LEPOTICA TOLIKO "GORI" I ZAKOPČANA DO GRLA, DA JE I MONIKA BELUČI "ODLEPILA" Odmah je reagovala, evo šta joj je poručila

Pop kultura -

Monika Beluči ponovo je komentarisala fotografiju poznate srpske glumice Slobode Mićalović, ali ovog puta drugačije nego ranije.

Dobro je poznato da su Monika Beluči i jedna od najlepših srpskih glumica Sloboda Mićalović veoma bliske, čak i godinama nakon što su zajedno snimale film "Na mlečnom putu".

Sloboda Mićalović
foto: Marina Lopičić

Redovno jedna drugoj lajkuju i komentarišu fotografije, te se veoma često može videti da Beluči ostavlja srca ispod Slobodinih fotografija. No, ovog puta, omiljenom emodžiju dodala je još jedan - s razlogom.

Srpska glumica je nedavno objavila zavodljivu fotografiju u beloj košulji, a na njenu lepotu, očekivano, nije ostala ni Beluči, koja je pored srca dodala i emodži vatre čime je jasno istakla da joj se dopada kako lepa Srpkinja izgleda.

I zaista, proslavljena glumica, iako je, narodski rečeno, zakopčana do grla, zrači seksepilom kao nikada do sada, što potvrđuju i mnogobrojni komplimenti obožavatelja koji kao da su se takmičili ko će joj uputiti lepše reči.

Sloboda je nakon toga oduševila sve sa još par izdanja, a na poslednjoj fotografiji fotografisala se i u korset-haljini bez bretela koja je u prvi plan istakla njen vitak struk i manekensku građu.

Monika Beluči, Sloboda Mićalović
foto: Dragan Kadić

Sloboda izgleda nikad bolje, a sudeći po reakcijama, mnogima se dopada što sada više ističe svoju ženstvenost i lepotu i ne libi se i da obuče zavodljivije toalete.

(Kurir.rs/ Wanted/ L. S)

Bonus video:

00:45

Sloboda Mićalović objavila vreli video

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track