EVO KAKO DANAS IZGLEDA ČOVEK ZA KOG SE MISLI DA JE PRAVI OTAC PRINCA HARIJA: Sličnost je FRAPANTNA, a Dajanu nikada nije PREBOLEO
Foto: MEGA / The Mega Agency / Profimedia

ŽIVI POVUČENIM ŽIVOTOM

EVO KAKO DANAS IZGLEDA ČOVEK ZA KOG SE MISLI DA JE PRAVI OTAC PRINCA HARIJA: Sličnost je FRAPANTNA, a Dajanu nikada nije PREBOLEO

Pop kultura -

Džejms Hjuit, čuveni ljubavnik princeze Dajane, godinama se ne može videti u javnosti. Poslednji put kada je paparacima pošlo za rukom da ga uslikaju bilo je pre nekoliko dana, na aerodromu, a pre toga, pre dve godine, prilikom kupovine.

Bivši ljubavnik omiljene princeze danas živi povučenim životom, daleko od medija i cele pompe koja prati dvor, čemu je doprinelo i njegovo zdravstveno stanje koje se naglo pogoršalo još 2017. godine kada je pretrpeo moždani i srčani udar.

Džejms Hjuit
foto: MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Hjuit sada ima 65 godina, i kloni se javnosti, a iako se u popularnoj seriji "Crown" pojavio samo na trenutak, u realnom životu je svojevremeno imao na hiljade i hiljade naslova zahvaljujući odnosu sa Dajanom.

Podsetimo, on i tragično preminula princeza bili su, u vreme kad je bila udata za britanskog prestolonaslednika Čarlsa, punih pet godina u ljubavnoj vezi, koju je ona kasnije i priznala. Kružile su priče kako je on zapravo otac mlađeg sina čuvene Lejdi Di princa Harija.

Afera sa princezom Dajanom trajala je pet godina, a upoznali su se 1986. u Londonu. Hjuit je bio učitelj jahanja pokojne princeze, a ona je romansu priznala 1995. godine u intervjuu.

Časovi jahanja i ljubav prema konjima brzo su prerasli u međusobnu ljubav princeze i oficira.

Njihova ljubavna priča potrajala je punih pet godina, do 1991, kad je Hjuit dobio poziv da se javi u svoju jedinicu i ode da učestvuje u Zalivskom ratu. Bio je očajan, po sopstvenom svedočenju nameravao je da okonča život.

Dzejms Hjuit
foto: Profimedia

On je 1994. godine otpušten iz službe zbog prepiske sa princezom od Velsa. Džejms sada radi kao baštovan sa godišnjom platom od četiri hiljade funti, a živi sa majkom.

Džejms Hjuit, major Džejms Hjuit
foto: Profimedia

Hjuit je napisao tri knjige o aferi sa Dajanom, a čak je učestvovao i u nekoliko rijalitija. U više navrata probao je i da proda ljubavna pisma koja mu je princeza slala, zbog čega ga je javnost optužila.

Ipak, mnogo zanimljivije od njihove ljubavi medijima je bilo pitanje da li je Hjuit zapravo otac Dajaninog mlađeg sina princa Harija. Ono zbog čega je javnost najviše sumnjala bila je neverovatna sličnost mladog princa Harija i Džejmsa, jer obojica imaju riđu kosu i pege.

Džejms Hjuit, Princ Hari
foto: Profimedia

Kako je bivši ljubavnik ledi Dajane jednom prilikom objasnio, nije moguće da on bude otac nestašnog plemića.

- Ne, ja nisam njegov otac. To je samo jedna od mnogih dezinformacija koje novine prodaju. Te laži sigurno padaju Hariju teže nego meni - rekao je Džejms.

Princ Hari
foto: Printscreen

Izvori bliski Bakingemskoj palati negiraju da princ Čarls nije biološki otac princa Harija, navodeći da je on rođen mnogo pre nego što je princeza Dajana stupila u vanbračnu vezu.

(Kurir.rs/Wanted/T.B.)

Bonus video:

00:21

MOLEKULI NE LAŽU: Ovako su dokazali da je Miroslav Ilić biološki otac Devina

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track