VEŠTAČKI SNEG, KUĆA PREPLAVLJENA JELKAMA: Evo kako su Kardašijanke proslavile Božić, sve je PUCALO OD RASKOŠI (FOTO)
Foto: Printskrin/Instagram

U SVOM STILU

VEŠTAČKI SNEG, KUĆA PREPLAVLJENA JELKAMA: Evo kako su Kardašijanke proslavile Božić, sve je PUCALO OD RASKOŠI (FOTO)

Pop kultura -

Devojke iz porodice Kardašijan-Džener i ove su godine uživale u luksuznom Božiću - od dekoracija, do proslave i ekstravagantnih modnih kombinacija.

Nekoliko dana uoči Božića Kim Kardašijan (43) je podelila snimak na kojoj je otkrila kako je ove godine uredila svoj dom. Odlučila se za minimalističke dekoracije, a od ukrasa je koristila samo srebrne lampice. Tradicionalnih božićnih boja, crvene i zlatne, uopšte nije bilo. U hodnik je postavila više borova, a obožavatelji su njene dekoracije nazvali 'jezivima'.

Slavna porodica okupila se za Badnje veče, a kako se trenutne temperature u Kaliforniji penju i do 20 stepeni, snega nije bilo ni na vidiku. Ipak, kako bi svojim gostima osigurale pravu zimsku bajku, imale su veštački sneg.

Na zabavi su im se pridružile Paris Hilton (42) i njena sestra Niki, a Paris i Kim zajedno su se sankale. Takođe su im zapevali Keni Edmonds 'BabyFace' i Tenk.

Niki Hilton
foto: Printskrin/Instagram

Iako nisu sve još pokazale šta su nosile, Kajli Džener (26) je otkrila da je ovog Božića odabrala dugačku haljinu sa zlatnim šljokicama i dugim rukavima.

Kao i prethodnih godina, slavna porodica je svojim pratiocima srećne praznike požela čestitkom na kojoj su naslikani njihovi likovi.

- Božić kod Kardašijan-Dženerovih izdanje 2023. Sretan Božić i najsretniji praznici vama i vašima - stajalo je uz čestitku.

(Kurir.rs/24sata.hr/T.B.)

Bonus video:

00:40

Proslava 100 godina košarke u Srbiji

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track