PRLJAV VEŠ ZEČICA VISIO NA LUSTERU, A TO NIJE NAJGORE: Ovako se proslavljao Božić najpoznatijoj vili BLUDA I RAZVRATA
Foto: Profimedia

perverzije u svakom obliku

PRLJAV VEŠ ZEČICA VISIO NA LUSTERU, A TO NIJE NAJGORE: Ovako se proslavljao Božić najpoznatijoj vili BLUDA I RAZVRATA

Pop kultura -

Bivša supruga Hjua Hefnera, Kristal Hefner, možda je nastavila dalje nakon godina i godina provedenih u Plejboj vili, ali se i dalje pobrine da svakog Božića u njenom domu bude i nekoliko uspomena koje datiraju iz vremena kada je živela tamo.

Šest godina nakon što je njen suprug preminuo u 91. godini, Kristal (37) nastavlja da ukrašava svoj dom ornamentima i dekorom koji je nekada visio u zloglasnoj vili.

"Hef mi je jedne godine doneo Deda Mraza u prirodnoj veličini. Imali smo Deda Mraza u velikoj sali u vili kada sam mu rekla da ga želim. On je rekao 'Naravno'", ispičala je Kristal za Daily Mail.

Kristal Hefner, Hju Hefne
foto: Profimedia

"Onda su tu ove devojke koje plešu. I sećam se da sam ih kupila misleći da će se Hefu dopasti. I, naravno, jesu. Bile su izložene u vili."

Kristal je otkrila da su, kada se udala za Hefnera 2012. godine, mnogi ukrasi u vili bili zastareli - i kaže da je bila ponosna što je u dom vratila malo božićne radosti.

"Hef je voleo fantazije i to je pomoglo da se kuća ispuni božićnim veseljem. Sve je bilo ukrašeno, a uz prilaz vili bili su ogromni slatkiši i dvorac", dodala je. "Sećam se da sam dobila onog džinovskog Rudolfa na naduvavanje i stavila sam ga na travnjak ispred", ispričala je Kristal i otkrila da je volela kada ima dođe porodica, kao i da je po pitanju poklona morala da bude kreativna sa Hefom.

Hju Hefner, Karisa Šenon, Plejboj Zečice
foto: Profimedia

"Jedne godine sam mu nabavila njegov portret napravljen od recikliranih predmeta", rekla je slavna zečica i otkrila da mu je poklonila i globus sa označenim mestima gde postoji Plejboj klub, ili repliku originalne zgrade Plejboja.

Hju Hefner, Plejboj, umro
foto: Reuters

Sa druge strane, Hef nije bio toliko kreativan kada je reč o poklonima za Kristal, te bi tako dobila "bunny" ogrlicu, ili komad nakita sa dijamantom.

Ipak, iako Kristal sada prilično slatkorečivo opisuje Božić u Plejboj vili, mnogima se vraćaju i stare slike proslava koje su često bile razvratne o čemu su u više navrata govorile druge zečice.

Hju Hefner, Plejboj, umro
foto: Reuters

Iako je kuća bila bogato ukrašena, Božić je bio sve samo miran i "porodičan" dan kako ga je opisivala Kristal. Tako je na lusteru iznad jelke u glavnom holu visio iskorišćen veš zečica, što je upravo Kristal svojevremeno i sama prokomentarisala. "Dobra stara vremena kada su ljudi išli naokolo bez gaćica", rekla je.

(Kurir.rs/Wanted/T.B.)

Bonus video:

01:27

BILO ME JE SRAMOTA DA SE SLIKAM ZA PLEJBOJ Suzana Mančić odbila ponudu časopisa, a onda je zvala urednica i rekla joj OVE REČI

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track