VODITELJ SE SLOMIO KAD JE ČUO ODLUKU TAKMIČARA: Emotivne scene u "Najslabijoj karici", Kojo im PAO U ZAGRLJAJ: "Pocepali ste me"
Foto: Printscreen TV Prva

HUMANOST NA DELU

VODITELJ SE SLOMIO KAD JE ČUO ODLUKU TAKMIČARA: Emotivne scene u "Najslabijoj karici", Kojo im PAO U ZAGRLJAJ: "Pocepali ste me"

Zanimljivosti -

Gest takmičara najnovijeg izdanja kviza "Najslabija karika" oduševio je gledaoce, a sam kraj epizode posebno je ostao upečatljiv, te se prepričava na društvenim mrežama.

U specijalnoj prazničnoj epizodi kviza na TV Prva takmičari su bili poznati stendap komičari, a iako je delovalo da će se sve završiti kao i obično, desio se toliko emotivni obrt da je i voditelj Nikola Kojo bio duboko ganut, što nije sakrio.

Najslabija karika, Nikola Kojo
foto: Promo

Od devetoro popularnih stendap komičara koji su se borili za pozamašnu svotu novca od 416.000 dinara, u poslednjoj rundi su ostali Semir Gicić i Andrija Dabanović. Pobedu je odneo Semir, koji je izjavom na kraju kviza iznenadio preostale takmičare, ali i voditelja.

Najslabija karika
foto: Printscreen TV Prva

"Čekaj, Nikola. Neću ja ići kući sa ovim parama. Eto, da podelim jedan dogovor nas komičara i producenta Marka koji je sa nama bio večeras, a to je da ćemo sav ovaj novac, bilo ko da je osvojio, dati deci sa Svratišta u Krfskoj", rekao je Semir.

Voditelj i glumac Nikola Kojo je ostao dirnut njihovim gestom.

Najslabija karika
foto: Printscreen TV Prva

"O, ljudi... Sada ste me pocepali. Moram da dođem da vas zagrlim, obožavam divne ljude i pametne", rekao je Kojo i dodao:

"Dragi ljudi, ugledajte se na ove ljude, budite i vi humani kao oni", zaključio je voditelj dok ih je kamera ispratila zagrljene u kadru.

(Kurir.rs/ L. S)

Bonus video:

28:42

KVIZ-S06-EP34

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track