POZNATI REPORTER UMRO U 33. GODINI! 20 godina se borio s teškom bolešću, na kraju dobio i infekciju! TUGA
Foto: Twitter

oglasio se njegov muž

POZNATI REPORTER UMRO U 33. GODINI! 20 godina se borio s teškom bolešću, na kraju dobio i infekciju! TUGA

Pop kultura -

Voljeni voditelj Fox News-a Met Napolitano umro je samo dva dana pre Božića nakon što se borio sa autoimunom bolešću. Napolitano je imao samo 33 godine kada je preminuo u subotu od infekcije usred njegovih tekućih zdravstvenih borbi.

Dugogodišnji voditelj i reporter audio mreže Fox News brzo se popeo na korporativnoj lestvici. Poslednjih godina bio je poznat po svojim sportskim komentarima i imao je privilegiju da prati Super Bol, Svetsku seriju, Dejton 500 i mnoge druge poznate sportske događaje.

Mat Napolitano
foto: Twitter

Napolitanov muž, sa kojim je bio u braku sedam meseci, Riki Vitkomb, odao je iskreno priznanje svom partneru na X-u (bivšem tviteru).

- Teška srca moram da podelim da je moj suprug Met Napolitano preminuo juče ujutru - napisao je Vitkomb i dodao:

- Voleo je svoj posao i voleo je da prenosi vesti na vaše radije i televizije. Iskren novinar kome je zaista stalo do činjenica. Možete mu zahvaliti za poslednji trenutak kada su Džetsi pobedili danas.

Suzan Skot, izvršna direktorka Fox News-a, rekla je:

- Met je radio sve, od voditeljstva do pisanja i produkcije za naše audio platforme i voleo je da radi u oblasti novinarstva koje je trenirao ceo svoj život. Fox karijeru je započeo 2015. kao pisac za naš posvećeni novinski kanal SiriusKSM Fox News Headlines 24/7. Tamo je brzo pokazao svoje veštine pisanja, produkcije i emitovanja. Ubrzo je postao sportski izveštač za službu i dalje se istakao na toj poziciji.

Mat Napolitano
foto: Twitter

Skot je nastavila:

- Posle vrlo kratkog odlaska, Met se vratio u Fox News Audio kao voditelj/izveštač za ažuriranje, producirajući i vodecći emisije na svim audio platformama. Met se takođe pojavio na Fox Business Network-u sa najnovijim sportskim pričama i radio sa timom u našoj pridruženoj novinskoj službi Fox News Edge.

Napolitano je bio strastveni ljubitelj igre Jeopardi, i to od svoje samo četiri godine. Sa 29 godina, Napolitano je konačno ostvario svoj san da se pojavi u TV emisiji koju vodi Aleks Trebek. Pojavio se u epizodi koja je emitovana 12. juna 2020. i rekao:

- Čak se i ne sećam da sam ispravio neka od ovih pitanja . jer je bio previše zarobljen u trenutku da bi sve to shvatio. On je završio na trećem mestu i dobio 1,000 dolara u novcu.

(Kurir.rs/DailyMail/A.G.)

Bonus video:

01:05

Opomena za pijane vozače: Osam i po godina za smrt mladog rudara - ostavio dvoje dece

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track